Erotisk härlig förmiddag

Okej, så jag ligger i sängen i min morgonrock efter en skön dusch och rakning. Kollar mobilen och går in på KIK för se vad Filip gör. Vi snackar lite allmänt tills jag skickade en bild på vad jag gör nu. Allt för att reta upp honom men jag blev retad själv. Kände hur suget ökade, jag blev allt våtare. Bilder på mina bröst, min nyrakade fitta skickades till honom. Jag märkte att han blev sugen och vi började prata allt mer vad vi ville göra med varandra.

Han, slicka min våta fitta, smeka mina styva bröstvårtor, pulla mig.

Jag, smeka hans hårda kuk, retsamt slicka och suga den.

“Jag vill sätta mig gränsle över hans ansikte, lutade mig framåt och började reta honom allt mer. Slickade och sög om vartannat och kände hur kåtheten ökade för honom.

Samtidigt slickade han mig, körde in fingrar i min trånga fitta och gjorde det otroligt skönt. Vi stönade ikapp och till slut stönade jag högt ut meningen “Jag kommer nu!!” Strax därefter kom jag, jag kom i den absolut skönaste orgasmen någonsin.

Han låg där och njöt av att få i sig min orgasm och han var nu själv nära på att komma. Jag sög honom allt mer intensivt och snart hörde jag honom stöna ut “Jag kommer nu!” och mycket riktigt gjorde han det.

Nu låg han där, nöjd för att ha fått komma och slicka i sig min orgasm och jag låg där nöjd för att få komma och suga i mig och svälja hans orgasm.

Han svängde om, kastade mig åt sidan så jag hamnade på rygg. “Nu ska du få dig en omgång du aldrig kommer glömma”, sa han och log medan han kysste mig från kinden, bakom örat, ner på halsen, över brösten, magen och ner på ljumsken. Han slickade överallt förutom på de uppenbara erotiska ställena.

Jag kände hur våt jag började bli igen och var en aning spänd på vad han nu skulle göra. Han började att smeka mig på ljumsken, yttre blygdläpparna och inte men aldrig rörde han klittan. Han nuddade den bara just och retades.

Smekte sig på kuken, la den precis vid öppningen,tittade på mig och log.

Precis innan han körde in den i mig, ropade min syster på mig och jag vaknade till. Fan, tänkte jag, allt var bara en skön dröm. Det kändes så verkligt.

Det var bara att klä på sig och gå ner för att äta lunch.

Publicerad i Alla noveller Taggar: , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*