Erotiskt båtäventyr

Vi hittar vår hytt och öppnar dörren. Väl inne ställer vi väskorna och vi byter snabbt om. Du tar på dig ett par jeans och en blus och jag letar upp ett par jeans och en t-shirt. Jag tittar längtande på dig när du byter om. Vi lämnar hytten för att leta reda på något att äta och när vi sitter där kan jag inte låta bli dig längre utan tar din hand över bordet och smeker den försiktigt… Du ser mig djupt in i ögonen och utan att vi behöver växla ett enda ord lyckas vi förmedla våra känslor till varandra. VI avslutar maten, hämtar oss något att dricka och sätter oss ner i en liten soffa. Behaglig musik strömmar ur högtalarna och jag känner att jag vill ha dig närmare så jag lägger armen om din hals och drar dig lätt intill mig.

Vi sitter så en stund innan jag kramar dig med armen jag har runt dig. Du ställer ner ditt glas och tar även mitt och ställer det på på bordet. Jag omfamnar dig och kan känna din värme stråla mot mig. Åh, så underbart… Jag släpper taget en aning och lyfter upp din haka för att kunna se dig i ögonen. Våra läppar möts i en ljuvlig kyss och mitt hjärta börjar slå frivolter. Tänk att jag får ha denna underbara kvinna i mina armar… Vi sitter kvar en lång stund och håller om varandra innan vi avslutat glasen och går hand i hand tillbaka till vår hytt.

När vi kommer in i hytten igen vänder du dig om och slår armarna runt min hals och drar mig intill dig. Jag är inte sen att låta mina läppar återigen smaka på dina. Jag öppnar munnen lätt när jag känner att din tunga avkräver mig en kyss och faller snabbt med i kyssandet och återigen får jag den härliga känslan tillbaka. Hela min kropp börjar sjuda av åtrå och jag bryter mig loss från din kyss för att låta kyssarna vandra ner mot din hals och jag fortsätter upp mot nacken där jag känner att du börjar rysa. Jag byter riktning och gör samma sak åt andra håller och stannar även där upp när du börjar rysa. Min tunga letar sig fram mot din örsnibb som jag snart hittar och kysser lätt. Jag låter mina händer smeka dig över ryggen och du har avancerat in under min t-shirt och smeker mig över ryggen och ner över mina skinkor.

Jag drar mig bort från dig och knäpper sakta upp din blus och följer efter med kyssar hela vägen ner till byxlinningen. Under vägen ner ser jag att hela din hud blir mer och mer knottrig då du ryser allt mer. Du smeker mitt hår och nacke samtidigt som jag återigen kysser mig uppåt igen. Jag stannar vid din bh och kysser runt tygkanten. Helt plötsligt slutar du smeka min nacke och tar tag i min t-shirt och drar den över huvudet. Jag tar tillfället,trosor i akt och tar av din blus och lossar samtidigt på hyskorna i bh:n men låter den sitta kvar. Jag börjar återigen kyssa runt tygkanten men låter tungan retsamt vandra in under tyget och desto mer jag gör det desto mer löst hänger bh:n. Till slut ser du till att den ramlar av och jag får se din a underbara bröst i frihet. Jag smeker dem försiktigt med händerna och låter tungan vandra över vårtorna. Jag hör att du gillar det eftersom du börjar andas tyngre…

Vi sliter oss från varandra och sätter oss på sängen. Utan ett ord tar vi av oss byxor och strumpor tills vi sitter där i bara underbyxorna. Jag lutar dig bakåt tills du ligger på rygg och vi förenas återigen i en djup kyss. Jag tar dina armar och lägger dem utmed dina sidor innan jag börjar kyssa dig neråt. Stannar upp vid dina bröst och slickar och suger lätt på dem innan jag fortsätter kyssa dig neråt. Vid troslinningen stannar jag till lite innan jag fortsätter nedanför trosorna. Jag märker hur du försiktigt särar på benen för att jag ska komma åt bättre. Jag kysser och slickar dina lår ner till knät innan jag vänder uppåt igen och går längs innanlåret. När jag kommer till trosorna ger jag dig en ordentlig kyss utanpå trosorna men mitt på klittan. Du rycker till och jag myser ordentligt. Jag fortsätter nerför det andra låret och vänder återigen vid knät.

Du har tröttnat på att ligga still så du drar mig upp på dig, ger mig en kyss och vänder mig så jag ligger på rygg. Jag lägger mig medvetet långt ner i sängen och när du kysser mig över bröstet och ner över magen drar jag dig över mig så du står grensle över mitt ansikte. Jag ligger still och smeker dina skinkor samtidigt som du kysser mig ner över låren. I samma ögonblick som du rör min kuk låter jag min ena hand glida över din mus och dra trosan åt sidan. Jag njuter verkligen av utsikten. Hela din vackra fitta blänker av dina kåtsafter och du drar även mina kalsonger åt sidan och ger min kuk en kyss.

Jag lyfter en aning på huvudet och låter min tunga möta dina blygdläppar… Du smakar underbart! Återigen skakar du till och jag vet att det är av kåthet. Du tar min kuk i din mun och börjar försiktigt suga den. Jag låter min tunga vandra upp och ner över din våta springa och stimulerar din klitta med tungspetsen. Varje gång jag gör det känner jag hur du vibrerar ovanför mig. Jag har nog aldrig känt att min kuk varit så hård som den är nu. Jag vet inte hur länge till jag klarar att hålla mig om du fortsätter behandla mig så här. Jag låter tungan leta sig in i ditt kärlekshål och när jag virvlar runt med tungan reser du dig upp och ser på mig.

Du ser på mig med ett plågat ansiktsuttryck och jag förstår att du inte har långt kvar till orgasm. Du lägger dig på sidan bredvid mig och jag har bara att lägga mig mot dig och låta kuken leta sig in mellan dina ben. Du stönar högt när ollonet träffar rätt och jag behöver bara trycka mig mjukt mot dig för att den ska sjunka in i hela sin längd. Jag ligger till en början helt stilla och lugnar mig. Du känner hur min kuk pulserar inuti dig och jag låter min ena hand smeka ditt bröst. Försiktigt, försiktigt börjar jag röra mig och för varje lite rörelse känner jag att orgasmen börjar byggas upp. Helt utan förvarning känner jag hur din fitta börjar krampa runt min kuk och du börjar stöna. Jag kan inte låta bli att ryckas med i din underbara orgasm och jag känner hur min utlösning börjar samla sig.

Du vrider dig som en orm under mig och jag kan känna hur hela ryggraden laddar för att skicka i väg min sats. Du når orgasmens höjdpunkt samtidigt som jag tömmer min sats inuti dig underbart härliga fitta. När orgasmen lagt sig ligger vi kvar och bara håller om varandra tills min kuk slaknar och våra kroppsvätskor rinner utefter både den och din mus… Jag kysser din nacke och viskar orden “Du är underbar” i ditt öra innan vi somnar tätt intill varandra…

Publicerad i Alla noveller Taggar: , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*