Erotiskt Möte i Hallen

Vi möts i hallen, våra tungor virvlar om varandra i en het dans. Mina starka armar omfamnar dig och händerna letar sig ner mot din härliga rumpa. Dina händer söker sig in mellan oss och lossar mina shorts. I samma rörelse som du glider ner på knä drar du ner mina shorts och kalsonger till fotknölarna.
Du tittar på den. Den har börjat bli styv men hänger fortfarande neråt. I öppningen längst fram på förhuden kan man ana en droppe. Du tar den i handen, liksom väger den. Med huvudet lite på sned tittar du upp på mig och frågar: “får jag?” Utan att släppa ögonkontakten nickar jag sakta. Din hand för tillbaka förhuden i samma rörelse som för den till din mun. Du slickar till på ollonet innan det försvinner in i din varma mun. Jag växer, styvnar, blir stenhård i din mun. Du njuter av att känna vilken påverkan du har på mig.
Du låter din tunga glida nerför undersidan av skaftet. Din heta andedräkt kittlar min pung innan du suger in en av kulorna i munnen. När även den andra kulan gjort ett besök i munnen så börjar tungan att leta sig uppåt igen. När den når den lilla strängen på undersidan av ollonet så stannar den upp för att sedan försiktigt reta där med tungspetsen.

Jag blir alldeles knäsvag än njutning och det håller på att svartna för mina ögon när du åter igen suger in den i munnen och försöker få in så mycket som möjligt. Precis innan din näsa når fram till mitt krulliga hår så känner jag på rörelserna i din hals att gränsen är nådd. Jag backar några centimeter och med högerhanden tar jag ett stadigt tag om ditt hår. “Nu räcker det” säger jag medan jag drar lite lätt i håret för att få upp dig till ansiktshöjd.
Vi kysser varandra djupt och innerligt medan jag leder dig baklänges in i köket. När du stannar med rumpan mot köksbordet lägger jag snabbt armarna runt dig och lyfter upp dig på bordskanten.
Med en snabb rörelse drar jag upp din kjol och ner med dina trosor.
Trosorna försvinner i en flygande båge bakom mig.
Du lutar dig bakåt på bordet medan jag sätter mig på huk mellan dina ben. Jag lägger upp dina lår på mina axlar medan jag borrar in mitt ansikte i ditt härliga våta sköte.

Efter några sekunder måste jag lyfta mitt huvud så näsan kommer fri och jag kan andas.
Jag börjar att retsamt föra tungspetsen nerför ena läppen och sedan uppför den andra. Sen tillbaka ned igen och upp på andra sidan, utan att komma för nära klitoris. Efter att ha retats så några gånger så tar jag händerna till hjälp och öppnar upp dig så klitoris ligger blottad. Jag blåser lite försiktigt på den rosa årtal innan jag mjukt och fint börjar reta den med tungspetsen.

Medan jag slickar dig mer och mer intensivt för jag in två fingrar och masserar gpunkten. Efter några minuter under min flinka tunga börjar det närma sig för dig. Hela din kropp vibrerar av kåthet och du måste hålla dig i bordskivans kanter för att kunna ligga still.
Första gången det går för dig kniper du åt med dina härliga lår runt mitt huvud och håller fast mig stenhårt till vågen passerat.

Så fort skruvstädsgreppet om mig släpper sätter jag igång att bearbeta ditt allra känsligaste igen. Efter 30 sekunder kommer orgasm nummer 2. Åter igen sitter jag som i ett skruvstäd. När den andra orgasmens efterdyningar passerat ställer jag mig upp. Ansiktet är blankt av en kombination av min svett och dina ljuvliga safter.
Jag ställer mig med min stenhårda kuk mot din nu svullna fitta. Istället för att trycka in den så låter jag den vila med ollonet precis över skårans övre del så att skaftet lägger sig mellan blygdläpparna som en korv i ett korvbröd och min pung kittlar till mot ditt bakre hål. Med en hand bakom din nacke drar jag dig upp mot mig. Medan vi låter tungorna leka runt i varandras munnar gnuggar vi underliven sakta mot varandra.
“Vänd på dig” säger jag med en röst som är både hes och grumlig av kåthet. Du lyder snabbt och ställer dig upp med rumpan mot mig samtidigt som du böjer dig fram och lägger överkroppen på bordet.
Jag lägger vänster hand i svanken på medan jag med höger hand styr min spränghårda lem på jakt efter ditt villiga hål. Jag sviktar lite i knäna för att hamna i rätt höjd. När ollonet hittar det varma våta så stannar jag upp, men du svankar snabbt ut med rumpan så jag tränger in hela vägen tills det tar stopp……
“Uugh” stönar vi samtidigt av vällust. Med ett stadigt tag om dina höfter drar jag mig sakta ur nästan helt, för att sedan sakta sakta tränga in igen. Du försöker jucka emot för att få känna mig på djupet igen men mitt stadiga grepp om höfterna gör att det är lönlöst. Jag bestämmer takten. Sakta rör jag mig i dig, in till botten och sedan sakta ut igen. Jag njuter av varenda kramande millimeter av dig. Efter vad som för dig känns som en evighet ökar jag takten och släpper taget om dina höfter så att vi kan mötas i en gemensam rytm. Jag lindar in min vänsterhand i ditt långa mörka hår och drar ditt huvud bakåt lagom hårt för att få din uppmärksamhet. “Nu njuter du va? ” väser jag fram mellan stötarna samtidigt som jag smackar till dig hårt på höger skinka med den andra handen. “Mmnnnnghn” är allt du kan få ur dig medan du känner hur dina kåtsafter rinner ner längs benen. Jag fortsätter att stöta djupt och kraftfullt i dig och det känns på hela din kropp att du är nära klimax igen. Plötsligt lägger jag min högerhand mitt på din rumpa med tummen ner mellan skinkorna. Tumspetsen trycker mot ditt bakre hål utan att tränga in.

Den plötsliga och oförutsedda retningen knuffar dig över gränsen än en gång. Du kommer i en explosiv orgasm. När jag känner att du kommer stannar jag upp längst in i dig och låter dina krampande muskler krama mig så att även jag kommer. Stråle efter stråle av het sperma sprutar i ditt innersta och förlänger din orgasm till dina fittmuskler mjölkat ur den sista droppen. Jag står kvar i några sekunder till och bara njuter av att vara i dig innan jag med ett “plopp” (som mer känns än hörs) drar mig ur.
Du vänder huvudet mot mig och ler med en min som lyser av tillfredsställelse. “Nejdu, än är jag inte klar” säger jag samtidigt som jag med ett stadigt tag vänder på dig och lägger upp dig på bordet igen.
Den här gången hamnar du längre in på bordet så att fötterna hamnar på bordskanten när du drar upp din ben och särar på dem för mig.

Jag sätter händerna i dina knäveck och böjer upp dina ben mot ditt bröst. På så vis blottas hela ditt svullna underliv för mig och jag stannar upp ett ögonblick och njuter av synen. Jag dyker ner med mitt ansikte och börjar slicka frenetiskt.

På klittan, runt klittan, uppe, nere, inne, ute. Du börjar närma dig igen. Rörelserna i dig gör att det sipprar ut en blandning av dina och mina safter. Jag bryr mig inte, det gör mig inget, nu är det din njutning jag koncentrerar mig på. Du kommer åter igen, den här gången är orgasmen mindre intensiv men desto längre istället då jag liksom suger in din klitoris i munnen och mjölkar den med mina läppar tills jag känner hur musklerna i dina lår slappnar av igen. Utmattad släpper jag ner dina ben på bordet igen och lägger mig mellan dem med huvudet på din mage.
“Tack” hör jag någonstans ifrån bortom de blushöljda kullarna som är dina bröst. “Det där behövde jag.”

Publicerad i Alla noveller Taggar: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*