Förväxlingen – kvinnlig onani

Förväxlingen (kvinnlig onani)

Det är nu mitt i sommaren år 2011. Ni som inte hängt med i bokvärlden är det riktigt synd om. Vi andra som vet och kommer ihåg, minns det som utspelade sig under hösten och vid julen förra året 2010.
En sådan boksensation hade Sverige aldrig skådat.
Hon… den debuterande författarinnan låg på boktoppen vecka efter vecka. Inte ens Liza Marklund eller Jan Guillou kunde rubba hennes topplacering. Ett under, att en erotisk bok kunde bli så populär. Författarinnan var fortfarande hemlig. Det enda kvälls- och skvallerpressen visste, var att hon troligtvis bodde i Gävle och kallade sig Fröken H!

Choni – Tjena – Hello!
Jag är en fitta på 15 jordvarv som heter Eulalia. (Vem hundan döper en liten unge till det? Om så gammelmormor och mamma heter det i andranamn, så måste inte jag också heta det, som enda förnamn!)
Vet DU någon annan som heter så? Kräkigt pissnamn på en äckligt finnig tjej, som också har råttfärg på huvudet, nästan alltid kåt, men ändå oknullad och ALLT – ALLT – ALLT har kukat till sig.

Egentligen är jag inte så ovårdad i mitt språk, men nu är jag ARG!
Sista veckorna har det hänt något otroligt. Jag har fått lära mig massor om erotik och vad killar och tjejer kan göra, med varandra, eller för sig själva, när ingen tittar på.
Det tog det tyvärr tvärt slut, för den elaka häxan, som säger att hon är min mor, (Eulalia 2), har förstört allt!
Hon är förstås en SSS = Skitdum – Stendöv – Snokkärring!
Jag har ju sagt till henne miljoner gånger, hon INTE SKALL ROTA bland mina helt privata saker.

Tror ni hon kan låta bli?

———

Det är lika bra att ta det från början.

Det var juli månad och jag hade precis fyllt femton år. Jag och mamma skulle åka till London dagen efter. Så glad jag var, för jag hade fått en helt ny moped och en Louis Vuitton Speedy 30 väska. En sån väska jag drömt om i flera månader. Klassiska modellen i chokladbrunt med dragkedja och läderhandtag. Min bästa kompis Jenny hade redan en och jag visste att ”Slampan” också hade en, fast den tog hon aldrig med till skolan.
Ja egentligen heter hon Tina, men ”alla” tjejerna i klasen, har gett henne smeknamnet Slampan, för att hon springer efter varenda kille i klassen. På förra julfesten, kramade och kysste hon dem hela tiden. Hon är inte klok! Ett riktigt litet fnask, som bara tänker på killar hela tiden. En LV-väska har hon förstås, men det har jag med, så den skall hon inte springa omkring och sprätta med.

Vad tar en nyligen fylld femtonåring med sig till London? Mopeden var för stor, så det blev givetvis LV-väskan. Fyllde den med några av mina snyggaste kläder, min nya fina spets BH, smink, en bok om staden och min dagbok.

Mamma och jag hann se de vanliga ställena som man besöker i London. Sett Madame Tussauds vaxdockor, Besökt Tower of London (tråkigt), Picadilly Circus (bullrigt), upp och sett utsikten från London Eye (svindelvarning), Åkt båt under Tower Bridge (ännu mera tråkigt). Promenerat i Hyde Park och handlat på Harrods (svindyrt, men ett måste för att få deras kasse).
Till och med varit inne på en riktig pub och druckit engelsk öl. Ja egentligen fick jag alkoholfri cider och mamma öl, men jag fick i alla fall uppleva känslan.

På tåget ut till flyget hem var det hur mycket folk som helst. Vi hade problem med att hålla oss i närheten av varandra, men det ordnade sig, så till sist kom vi båda på det smockfulla planet. När vi landat så upptäckte jag medsamma min LV-väska på bagagebandet. Tusan så dumt att inte ha den med sig i planet, men nu hade jag lärt mig något nytt. Hädanefter skulle väskan vara i mitt knä, eller i alla fall inom synhåll.
Vi hade tur, för vår buss stod och väntade utanför terminalen och vi fick två platser jämte varandra. Nu släppte jag inte väskan fler gånger, utan satt med den i knät och pillade lite förstrött på ovansidan. Följde med ena fingret utmed dragkedjan och kom fram till låset.

Låset!
Jag hade inget lås på min väska! Här satt det ett kombinationslås med tre siffror, som måste stämma för att det skulle gå upp!

Nu fick jag panik. Jag hade fått en annans LV-väska! Var det två på planet, som haft precis likadana väskor från Louis Vuitton? Jag hade inte en tanke på att det skulle hända. Här satt jag med en väska som inte var min och någon annan hade fått min.
Fasen så pinigt! Hon skulle hitta mina smutsiga underkläder som luktade uppkåtad fitta, men pinigast av allt – MIN DAGBOK!! Jag vände mig om i bussen och försökte se om det var turdag för mig och hon som ägde väskan, som låg i mitt knä, var på samma buss. Jag såg inte till någon och inte heller, när jag spanade lite extra när vi gick av.

Sa inget till mamma, för hon skulle bara börja krångla till det och vi skulle säkert aldrig komma hem. Låset på väskan kunde jag säkert med lite tålamod få upp. Det låg säkert en adresslapp i väskan och då kunde jag ringa henne och vi kunde byta tillbaks väskorna.
Egentligen inte hela världen om någon annan fick se det jag skrivit i dagboken. Hade ju varit lite listig och bara skrivit initialer på de jag träffar och de få gånger jag hade hållit på med petting, så stod det att vi bakat kakor tillsammans! Har blivit rätt mycket kakbak det här sommarlovet. Min nyinköpta kjol saknade jag förstås och spets BHn. Den puttade upp mina små bröst, så att det blev en liten klyfta mellan dem och jag kände mig som om jag var minst 18.

———

Det tog en stund, att få upp hänglåset. Höll på att ge upp ett par gånger och istället bara försöka bända eller bryta upp det på något sätt. Satt på golvet och hade stängt in mig på mitt rum och låst dörren. Här skulle inte någon snokig lillebror eller mamma komma och se vad som fanns i väskan.
Nu när jag kunde studera de här väskan, såg jag att den var lite mer sliten än min. Säkert några år äldre och välanvänd av ägarinnan.

Vred siffra efter siffra och helt plötsligt gick låset upp! Det var nästan som på julaftonen, när jag sakta drog dragkedjan, så att väskan öppnade sig. Den hade precis likadant rött innerfoder som min och ägarinnan hade bara slängt ner sina ägodelar.
Ja, jag vet att jag är en nyfiken liten apa.
Jag tog först upp något benvitt silkigt tyg, som visade sig vara en kort morgonrock. Efter den kom det ett nattlinne i samma färg och material. Tusan så spännande och förbjudet att rota bland de här sakerna.

En BH i svart spets, med kupor betydligt större än de jag hade. 75G stod det på lappen och det här var stora grejor. Välsydd och kostade säkert en massa pengar och passade absolut inte mig. Inte ens mamma kunde ha den. Jag provade genom att hålla den framför min T-shirt och fick en enorm byst. Drog runt BH-bandet och den var inte så mycket för stor runt om. Skrattade lite för mig själv, då jag tog av mig T-shirten och började spänna på BHn. Kuporna var inte det minsta fyllda av mina små bröst. Tryckte man på kuporna, så blev det en stor buckla. Såg ut som man fått punktering på tuttisen.
Tog några strumpbyxor och sockar och tryckte i, men det räckte inte. Fick också peta in ett par trosor, för att de skulle bli fullt i kuporna. Tittade mig i spegeln och såg riktigt välsvarvad ut. Såg knappast mina fötter, tuttisarna var i vägen och skymde utsikten. Kromade mig lite, för att se hur spegelbilden tog sig ut. T-shirten på och nu stramade den ordentligt över BHn.

Satte mig återigen för att fortsätta att leta efter adressen till ägarinnan. Lite kul att vara så här välpumpad.
Dolly Parton, släng dig i väggen! Varje gång jag lutade mig fram, så kom bysten mot något. Det gav mina bröstvårtor en liten beröring och jag kände hur de styvnade. Nu kunde jag inte smeka dem genom BH tyget, för alla nylonstrumporna och trosorna hindrade mig. Gjorde inte så mycket, för nyfikenheten tog över och jag stoppade återigen näsan i väskan.
Hon hade lite andra underkläder också. Några vanliga BH, sådana mamma brukar använda till vardags och en hög med trosor. Använda och lite fläckade i grenen. Fick en knäpp idé och tog ett par och luktade på dem. Inte för att jag brukar lukta på otvättade trosor, utan för att få reda på om andra tjejer också luktade likadant som jag, när jag varit kåt. De luktade starkt av fitta. Betydligt mer än mina gjorde och med en lite annorlunda lukt. Kom plötsligt på mig, att jag gillade fittdoften från de här trosorna! Fan vad pervers jag kände mig. Slängde iväg dem och alla de andra, så att de hamnade under mitt skrivbord. Sitta och lukta på smutstvätt. Fy och usch, men ändå intressant doft.

Ovanpå något jeansaktigt, som säkert var en kjol, låg det en bok. Tjock som en tegelsten och rejält tung. Nu fattade jag varför väskan var så tung. Jag borde medsamma begripit att det inte var min, när jag lyfte den på bagagebandet, men då jag var både trött och stressad, så jag reflekterade inte över det. Vände på boken och såg vilken det var. På det blankvita omslaget, stod det med snirkliga guldbokstäver; ”Fröken Hs Erotiska Noveller”

Herregud!
Nu tappade jag nästan andan! Jag höll ett exemplar av den berömda boken! Den kostade mer än jag kunde avvara och jag visste att den var jättebra, för ”alla” talade om den. Jag och Jenny hade varit i bokhandeln, för att åtminstone försöka läsa lite grann, men det hade inte gått. Förlaget hade plomberat alla böckerna, så man måste köpa, för att få bläddra och läsa, om bara en liten mening. Biblioteket hade inte heller någon och vi skämdes troligtvis ihjäl, om vi skulle lånat eller köpt ett eget exemplar.

———

Så glad jag blev. Nu hade jag ett ex precis framför mig och det kunde inte göra så mycket, om den som egentligen ägde boken, fick vänta en eller två veckor på att få tillbaks sin väska. Hon hade ju redan min som pant.

Försiktigt bläddrade jag lite i boken. Läste några meningar och kom rätt på ”snusket”. Någon höll på att pilla på sig själv och en liten 15-års mus mellan mina ben, höll samtidigt på att bli fuktig. Efterhand som jag läste, så gick det signaler rätt mot fittan. Så här kåt, hade jag aldrig tidigare känt mig. Förbaskade Fröken H, som gjorde så här med mig och min kropp. visste den där Fröken att det blev rejält fuktigt mellan benen, på de tjejer som läste hennes alster? I alla fall på mig.

Som tur var, så hade jag pants på mig istället för tjocka jeans. Ena handen smekte sakta över musen. Precis som det stod att hon i texten gjorde. Sakta följde handen skåran och det blev sabla skönt. Andra handen greppade om min nu välpumpade byst och jag började andas häftigare. Blicken flög över bokstäverna och handen mellan benen arbetade fortare och fortare över min goa fitta. Precis när jag skulle vända blad, så ropade mamma att maten var klar.

På en tiondels sekund var jag tillbaka i verkligheten. Eulalia Persson på Järnvägsgatan 32 i Västerås hade kommit tillbaks. Sittande på golvet med en annan tjejs BH på sig och läste hennes bok. Kastat omkring hennes smutsiga trosor och snokat i hennes väska. Fort som tusan rafsade jag ihop allt, drog av BHn. Slängde tillbaks sakerna och gömde väskan under sängen. Där fick den ligga tills kvällen.

Pappa hade kommit hem från sin jourtjänst. De var inte ofta de kunde sitta alla fyra vid matbordet. Han arbetar som läkare och kör något konstigt veckoschema, som Eulalia aldrig begripit sig på. Han var förstås lite nyfiken på hur ”damerna” haft det i den stora staden och det blev en munter middag. Hennes 5 år yngre bror, satt för en gång still och lyssnade på vad de gjort. Han skulle säkert berätta det i skolan nästa dag. Fadäsen med väskbytet höll Eulalia för sig själv och tanken på innehållet i väskan, gjorde henne återigen lite kåt.

———

På kvällen när alla lagt sig, smög jag ner på golvet och rotade fram boken ur väskan. Ögnade fort igenom kapitel efter kapitel. Tessa-novellerna blev fort en favorit. En jämngammal tjej, men tusan så mycket mer erfaren. Läste man noga, så förstod jag att man kunde lära sig massor. Sånt som varken mammor eller lärare skulle berätta, utan bara egna misstag och andras erfarenhet framöver skulle lära mig.

Den där Fröken H visste nog det mesta om hur både killar och tjejer fungerar. Kunde hon inte komma till skolan och ha frågestund?
Gick säkert inte, för hon var ju så hemlig. Ingen utom förlaget visste vem hon egentligen var. Jag funderade och kom efter en stund på att det kanske var HET eller HORNY, som H:et stod för i Fröken Hs namn. Fröken Hansson eller något annat efternamn på H, var knappast troligt.
Mina namnfantasier skenade iväg , men efter en stund var jag absolut säker. Tror jag i alla fall, för Fröken H var helt enkelt bara Fröken Hemlig och inget annat. Varför krångla till det, när det enklaste oftast var det som var rätt.

Funderingarna om Fröken H tog tvärstopp, då ficklampan lyste över en sida och jag började läsa hur Tessa blev kåt. Novellerna där Micke tog henne, blev nästan för bra för att vara sanna. Jag ville så gärna byta plats med Tessa. Vara med Micke och få en riktig kuk i mig och uppleva hur det kändes att skaka av orgasmer. Kunde inte låta bli att hålla ena handen mellan benen under tiden jag skummade över texterna.
Så sabla skönt det kändes när min oskuldsfitta fick massage av min hand. Kände hur trostyget blev fuktigt och jag drog därför ner dem till knäna. Nu kunde jag pulla mig själv och få ännu mer inlevelse i, hur Tess hade det. Det var bara sexet som blev noga läst. Därför fattade jag inte hur Tess kunde få så mycket kuk, men det hade säkert gett sin förklaring, om jag läst allt. Måste bara få minst en hel dag för mig själv, för att ordentligt läsa hela boken. Kunna kåta upp mig lite efter hand och bli vrålkåt då personerna i boken skulle göra något mysigt med sig själva eller någon annan.

———

Det var sommarlov och hela familjen skulle iväg och bada. Eulalia försökte smita undan och istället fortsätta sin utforskning av den märkliga väskan. Läsa lite mer i boken och återigen få den där känslan i kroppen. Det hjälpte inte att skylla på magont eller huvudvärk. Hela familjen skulle iväg till sjön, nu när alla äntligen var lediga på samma gång. Inte heller moppekörning med Jenny var ett giltigt skäl. Trumpet satt hon i baksätet jämte sin bror och såg hur bilen körde ifrån deras hus. Boken i väskan hägrade och en halv dag för sig själv, naken i sängen, hade gett betydligt mer än pressande på stranden. Hon blev ju ändå inte brun utan bara röd som en kräfta och sen fjällade allt av. Slöseri på tid och säkert livsfarligt, nu när ozonskiktet var flortunt.

——–

Då inte ens magont gav något förbarmande från mamma, så var det bara att följa med. Jag fick fördriva tiden med att simma längst stranden. Ta ytterligare något simmärke. Årets Simborgarmärke hade hon redan och Kandidaten var nästan avklarad, bara dykmomenten återstod. Dyka från kanten på lite olika sätt och simma tio meter under vattnet och det kunde hon säkert klara idag, med pappa som kontrollant.

Det gick inte riktigt bra att simma. Först förstod hon inte riktigt varför, men sakta klarnade det. Hennes unga kropp var så förbaskat kåt, horny, att all tankeförmåga gick till att tänka på vad jag läst i boken. Man kan inte simma samtidigt som man har hjärnan full med snusk. Jag fick göra något åt saken. Upp ur vattnet och in på ett av utedassen. Den sabla baddräkten satt rejält tight, så det var enklast att ta av den helt, istället för att försöka få en hand på musen genom den trånga benlinningen.
Där satt jag helnaken och huttrade lite. Ena handen hade fångat bröstvårtan och den andra höll som bäst på att utforska skåran. När fingrarna kom ner mot hålet, så kände jag att det var rejält vått och öppet. Hade inte mödomen varit i vägen, så hade jag säkert lätt fått in två fingrar. Försökte lite, men det smärtade för mycket. Hur skulle en stor fet kuk någonsin kunna komma förbi där? Skulle jag förbli en ungmö och kanske satsa på att bli nunna?

Det kändes betydligt skönare att smeka blygsläpparna och runt den lilla klittan. Flödarknappen som de fjantiga killarna kallade den för, när de skulle beskriva hur de gjorde, för att kåta upp tjejer. Förstod mycket väl varför de kallade den så, för när man smekte den lite försiktigt med ett par salivvåta fingrar, så blev det ännu våtare mellan benen. Den sköna känslan kom tillbaks och jag tyckte verkligen om det som just nu höll på att hända.
Offentliga dass är inte någon lämplig onanilokal och inte den här heller. Någon bankade på dörren och ville in, så det var bara att avsluta mysstunden. Ta på sig den kalla, våta baddräkten och snabbt komma ut. Kunde ingen tänka på mig? Nu behövde jag verkligen vara en stund för mig själv och inte på en badstrand med tusentals människor som säkert bara kollade vad just jag gjorde.

———

Äntligen kom en dag eller i alla fall några timmar jag kunde ha för mig själv. Brorsan och pappa hade redan åkt och fiska och skulle inte komma hem förens i kväll. Mamma besöka sin syster och de skulle gå sin obligatoriska shopping/fikarunda. Här blev det absolut minst ett par timmar FF och SF. (Föräldrar och Syskon Fritt.) Nu kunde jag äntligen få se vad som mer fanns i väskan och det viktigaste, läsa mer i boken.

Det tog evigheter, men till sist var mamma färdig för att ge sig iväg. Hennes bil hade knappt kommit ut på gatan innan jag ivrigt drog väskan fram från sin plats under sängen. Trosorna och nattlinnet med tillhörande morgonrock la jag försiktigt på mattan. BHn fick vänta lite, fastän den kändes så förbjuden att ha på sig. Gav en liten extra krydda till det som stod i Boken. Boken fick ligga uppe på sängkanten medan jag tittade i väskan. Jeanskjolen kom inte upp förra gången. Den var fint hopvikt och för att det inte skulle märkas att jag snokat, så la jag den fint på stolen vid skrivbordet, utan att vika upp den. Nu borde väskan vara tom och någon lapp hade inte setts till.

Jag tittade för att vara helt säker, ännu en gång i väskan och blev alldeles röd om kinderna. Rodnaden var inte bara på kinderna. hela halsen och öronen var säkert också knallröda. Där låg flera massageapparater och dildos som de också kallade dem. Jag hade sett sådana på bilder på datorn, men aldrig i verkligheten. Tog upp den ena efter den andra. En del var jättemjuka, medan andra var hårda och långa. Några lite tjocka och formade som säkert en riktig kuk såg ut, när den var styv.
Ett par var lite roliga för den ena hade en liten mjuk delfin, som stack ut på stavens sida och en annan två snoppar. En smal och en lite tjockare som satt ihop längst ner.
I en ask låg det några kulor med ett snöre, som höll ihop dem. En annan hade ett repliknande gummisnöre, med massa kulor på och de blev större och större efterhand som de följde repet. Två flaskor låg där också, med något rengöringsmedel för sakerna och glidmedel. Några tuber med text på något konstigt språk, som jag inte kunde läsa, men de luktade både jordgubbe och apelsin. En liten sprayflaska med texten Play – Heat ,var det sista jag fick upp, innan väskan var helt tom.

Efter första choken kom nyfikenheten. Här hade jag säkert sexleksaker för flera tusen kronor och missades den här möjligheten, så skulle jag säkert för alltid ångra mig. Vred på ett reglage och massageapparaten började vibrera. Den var liten och smal och skulle säkert passa perfekt in i fittan, om nu inte oskulden satt där och hindrade.
Jag la mig på rygg i sängen. Som tur var så hade jag bara en topp och trosorna på mig. De åkte fort ner till fotändan och den vibrerande staven fick sakta smeka mellan mina ben. Det pirrade riktigt ordentligt, så mycket att jag rent reflexmässigt knep ihop med benen, för att slippa undan.
Tänkte, ”Sluta fåna dig.” och öppnade samtidigt flaskan med glidmedel för det gjorde säkert staven halare och lättare att föra in. Det var inte meningen att det skulle komma så mycket. Hela fittan blev kladdig av den kletiga vätskan. Staven gled förstås betydligt lättare och en styv prydnadskudde mellan knäna hindra mig, så inte benen skulle kunna knipa ihop mer och förstöra.

Med handen förde jag in så mycket glidmedel det gick i fitthålet. Full fart på staven och sen ett rejält grepp om den. Förde den in mot det som hindrade vägen till fittans innersta. Den vibrerade så det riktigt skakade mellan blygdläpparna. Nu fick det fick bära eller brista, men nu skulle mödomen bort för all framtid. Här fanns en hel samling porrleksaker och då kunde jag inte bara låta den här chansen försvinna bort.
Jag blundade och siktade för sista gången mot fittöppningen. Drog återigen ut staven lite och sa för mig själv.

”På det första skall det ske, på det andra gäller det, på det tredje smäller det.”
Staven åkte in med kraft och jag skrek till, för förbannat vad det gjorde ont mellan mina ben. Vibrationerna kändes långt inne i mig och smärtan avtog sakta. Nu var jag kvinna! Nu var oskulden och fjortisfittan borta.
Ja det var ingen riktig snopp som hade fått äran att göra första besöket, utan en silvrig smal sak, men jag hade fått känna hur det var att få något i mig och nu skulle det testas fler porrsaker.
Den där delfinen lockade, men den var nog för fet för en nyborrad fitta. Det tog inte längre tid för att ändra på det, än det tog för mig att vrida mig ner och få tag om delfinen där den låg kvar på golvet. Mer glidmedel och även lite på delfinen. Höll den lite försiktigt mot sitt fittöppningen och lät den sakta smyga sig in. Konstigt nog vidgade sig fittan mer och mer och staven smög sakta längre in. Helt plötsligt kom delfinnosen rätt mot klittan. Det var lite för mycket för en otränad klitta, så jag drog ut staven lite och vred till på vibrationsreglaget och fick ett annat läge. De där pärlorna jag bara trott var dekoration, började rotera. Tusan så skönt det blev i fittöppningen. Sakta åkte delfinstaven ut och in i fittan och det där mysiga pirret kom smygande.

Pirret i kroppen ökade och jag fick lite svårt att hålla mig lugn och stilla. Andningen blev häftigare. Hela kroppen kändes varm och helt plötsligt bara exploderade det inne i mig. Helt dum på erotik var jag inte, utan fattade att det var en orgasm som blixtrat förbi. Ingen sån där det stod om i Boken och gjorde kvinnan helt matt, utan en liten, liten. Mer övning och det skulle säkert bli intensivare och bättre. Kanske till och med en sån där ”lilla döden” orgasm.

Ingen tid att förlora. Kulorna i asken var intressanta. Höll man dem i handen och skakade lite, så kände man att det rörde sig något inne i dem. Nu var jag säkert tillräckligt vidgad så det skall gå att få in dem. Sakta tryckte jag den ena mot fittöppningen. Pressade lite försiktigt och den gled sakta in. Det spände lite, men så fort den var lite längre in, så var det inga problem med det. Snöret gjorde att den andra också kom efter och var mitt för öppningen. Den fick följa efter och jag kände att jag har något i mig. Trycker till med ett par fingrar så att kulorna kom längre in och nu var det bara snöret som avslöjar att jag gömde något inne i min fitta som egentligen inte skulle vara där. När jag gungade baken lite fram och tillbaka, så kändes det, hur det där som var inne i kulorna, rörde sig.

Riktigt mysigt och jag provade lite mer. Klockan hade rusat fort fram och det är säkrast att gömma innehållet i väskan. Kulorna fick vara kvar i mig för det pirrade så mysigt varje gång jag tog ett steg eller böjde mig lite fort.
En snabbdusch och om man knep lite så stannade kulorna kvar. Så här koncentrerat har jag aldrig tagit stegen förut. Kulorna inne i fittan ville bara ut, men samtidigt var de så sköna att ha där inne, så jag fick knipa med hela rumpan för att de skulle stanna kvar. Fick på mig ett par lite för små trosor och det gjorde det betydligt lättare. Nu skar trosorna in i skrevet och kulorna kunde inte ramla ut och när jeansen och toppen kom på, så kunde ingen märka att jag har något porrigt i min fitta.

———

Någon måste få veta den nya hemligheten. Jenny, min bästis och bundis var säkert mogen för lite mer erotiska lekar än pill med fingrarna. Jag tog några raska steg nedför trappan till hallen, men fick hejda mig. Kulorna studsade omkring, så det gjorde lite ont. Här fick man gå betydligt värdigare. Skulle det vara kulor i fittan, så var det slut på flickbus i trappan. Inga hoppa fyra steg i taget mer, eller kaninhopp på varje steg, för då gjorde det ont i fittan.

———

Mopeden stod snyggt parkerad i garaget. Nästan fulltankad och bara körd 12 Km sedan jag fick den. Upp med garageporten och ut med mopeden. Kände kulorna i mig för varje större rörelse och den tröga dumma garageporten gjorde att jag fick ta i. Tusan så nära att kulorna for ut och la sig i trosorna. En rejäl rumpknip förhindrade det, men jag måste passa dem hela tiden.
Tog på hjälmen och vred om nyckeln, mopeden startade så fint. Stödet upp och sedan bara att köra de knappt två km till Jenny.

Jag visste att Jenny var ensam hemma. Enda barnet och föräldrar som drev egen firma. Jobbade mer än de var lediga och nästan aldrig hemma. När jag vred upp gasen till max, så blev det en liten vibration inne i fittan. Det hade aldrig känts så förut, så det var säkert kulorna som gjorde att det pirrade skönt. Inte så att jag skulle få en orgasm, men tillräckligt för att få den där sköna kåta känslan i kroppen. Jag skulle kunna köra moppe hela dagen med dem i mig, men Jennys hus närmade sig otroligt fort, nästan för fort, för hade jag vetat hur skönt det pirrade, så hade jag kört en lång omväg.

Förut, när jag bara hade cykel, så var det en mara att ta sig till Jenny. Uppförsbacke nästan hela vägen, men som belöning en enorm utsikt framme vid deras villa. Jenny hade nog sett mig långt innan jag själv såg henne, för nu stod hon redan på verandan vid ytterdörren. Stannade mopeden och ställde den fint på stödet. Höll på att glömma fittknipet när jag reste mig, men klarade även denna gång, att få kulorna att stanna kvar.

”Fan vad du går konstigt Lia. Har du pissat på dig?” ropade Jenny lite skadeglatt.
Jag svarade inte, men skärpte mig till det yttersta. Skyllde på kramp i benet och vi gick båda in i huset.

Jenny hade ett enormt rum på övervåningen. Där hade de berättat sina allra hemligaste tankar och påhitt för varandra, så länge de känt varandra. Nu skulle Jenny få en, som hon nog aldrig skulle kunnat gissa sig till. Eulalia sa lite kryptiskt att nu skulle det bli något kul. Ja egentligen dubbelkuligt, men bara om Jenny satt stilla och inte sa något. Hon såg att Jenny höll på att dö av nyfikenhet, när hon satte sig i ena snurrfåtöljen och tittade stint rakt mot sin väninna.
Eulalia visste egentligen inte hur hon skulle göra. En liten avklädning som liknade striptease eller skulle hon bara berätta rakt av. Hon körde en variant av båda alternativen. Berättade om väskförväxlingen och vad hon hittat i väskan. Jenny höll på att säga något, när hon nämnde Boken, men höll båda händerna för munnen, så det bara blev ett kvävt ljud.
Sexleksakerna blev nästa svåra grej för Jenny, för hon bara ville säga något. Fråga om det som snurrade runt i skallen och gjorde att hon inte kunde koncentrera sig till 100%. Därför fattade hon inte riktigt, när Eulalia började klä av sig sina jeans och sen trosorna. Givetvis hade hon sett henne naken förut, men varför strippa just nu?

Jennys ögon blev stora som tekoppar, när hon såg att mig ta tag i det illgrönt snöre, som stack fram mellan benen. Det drog ordentligt inne i fittväggarna när jag försökte få ut den första kulan. Nu satt de lite hårdare och trillade inte ut. Nu kunde de stannat kvar inne i fittan, innan när jag inte ville ha ut dem, då gled de bara iväg. Jag ryckte till och första kulan kom ut med ett litet plopp.
Nu kunde Jenny inte hålla tyst, när hon såg kulan.

”Lia! Vad har du i fittan?”
Jag smålog och drog ut den andra kulan också. Höll båda i min slutna näve och rasslade lite med dem. Jenny tittade förvånat efter mig, när jag med raska steg, gick mot den lilla toan, precis utanför Jennys rum. Kände att det sakta rann fittsaft utmed låren och kulorna var rejält kladdiga av mitt sega sekret. Medan jag tvättade av kulorna och mig själv, såg jag i spegeln hur Jenny kom och nyfiket tittade på.

Nu kom det… forsen av frågor. Jenny ville veta allt och Eulalia svarade så fort hon bara kunde. Jenny ville också bli av med sin oskuld och få föra in de där sakerna i sin fitta, som Eulalia nu hade hemma under sin säng. Hon försökte medsamma med kulorna, men det gick inte alls att få in, ens en liten bit. Med spelad surhet lämnade hon tillbaks kulorna till Eulalia, som lite stolt ställde sig bredbent och lät båda kulorna komma tillbaks, där de tidigare hade varit.

Jenny ville se om det gick att göra en massa saker med dem i sig. Därför fick jag hoppa jämfota. Springa lite fram och tillbaka i rummet. Slå kullerbyttor och ta långa steg. Jämfotahoppen var svårast. Ett par gånger kände jag hur den ena kulan smög sig ut och fick fort trycka tillbaks den med ett par fingrar. Kände samtidigt att fittan återigen blivit så där klistrigt våt.

När de senare satt påklädda på verandan och drack saft, så frågade Jenny nästan hela tiden hur det kändes precis nu, att ha kulorna där. Eulalia förstod att i morgon var det lämpligt att Jenny blev av med fjortisfittan och uppborrad med porrstaven och själv få testa både kulorna och de andra saker som låg i väskan.

———

Nästa dag hade de planerat, så att Jenny redan tidigt på morgonen ringde och frågade om jag kunde komma hem till henne och vi båda skulle göra något viktigt tillsammans. Planen fungerade perfekt. De blev till och med övernattning hemma hos Jenny och FF, för hennes föräldrar skulle åka till någon kund och sova över i den staden. (Det visste inte mamma när jag lovade att jag fick sova hos Jenny.) Kunde knappast bli bättre. Jag stoppar ner lite kläder för ombyte i LV-väskan och såg till så att hänglåset blev ordentligt låst. Nu kunde jag öppna och stänga precis som jag ville. Kändes skönt att slippa snokbrossans spioneri på ”mina” saker.

Jenny var sprickfärdig av nyfikenhet. Ville medsamma titta i väskan och blev lite stött, då hon märkte att den var låst. Klockan var bara elva på förmiddagen och vi hade minst ett dygn på oss, för att riktigt ordentligt utforska sakerna i den spännande väskan, som kom från vuxenvärlden.
Ingen av oss hade kunnat tänka sig att någon gick omkring med en väska fylld med så många sexleksaker. Boken och kläderna var mer naturligt, men dildos och massageapparater? Nej, det var inte något vi ens hade gissat på om någon frågat, vad som fanns i väskan.

Jenny dök ner i väskan så fort låset gick upp. Hon hällde ut allt på golvet och tog lite tafatt i porrsakerna. Såg nästan ut som om hon var rädd för dem. Till sist beslutade hon sig för att en halvmjuk, kukliknande stav skulle få göra henne till kvinna. Tvekade lite när trosorna skulle av, men tog plötsligt tag om midjeresåren med båda händerna och drog med ett ryck ner dem. Klänningen åkte av i samma takt. Ingen BH, för det behövdes inte till de fasta brösten.

Nu var hon helnaken. Jag spanade in henne och tycker att Jenny var betydligt snyggare än mig och så hade hon större bröstvårtor. Jenny la sig till rätta på täcket på golvet, medan jag tog fram glidmedelsflaskan och droppade lite på henne, precis där skåran börjar nedanför magen. Kom lite på den fjuniga busken och Jenny rös till, men tog ett finger och spred ut den hala vätskan. Särade på benen, så jag kunde se rakt in i fittan på henne. De rosa blygdläpparna dolde hålet, men Jenny masserade så de rörde sig och sakta blev de blodfyllda och även den lilla klittan syntes lite. Jag tittade nyfiket på, för så kunde jag inte kolla mig själv, utan att ha en spegel och det blev ändå inte lika nära.

Jenny tyckte om smekningarna och fick lite småkåt blick. Flera fingrar fick leka med fittan och försiktigt förde hon dildon mot öppningen. Jag ville hjälpa henne och tog upp en flaska och sprayade innehållet både på dildon och fittan. När Jenny förde in den kukliknande saken, så frågade hon samtidigt om det skulle kännas varmt och jag fattade inget, utan ruskade bara på huvudet. Förmodligen såg inte Jenny det, för hon pressade in sin låtsaskuk och fittan gjorde bara lite motstånd, innan den ådriga staven for längre in.
Hon flämtade lite och skulle precis dra ut den då jag tryckte till strömbrytaren i stavens ände. Vibrationerna som fortplantade sig genom dildon, vidare mot hennes fittväggar och sedan vidare i hela underlivet. Det blev för mycket för den nyinvigda fittan. Jenny slängde sig bakåt och bara flåsade. Jag fick tag i dildon så den inte gled ur henne och förde den ut och in i det genomvåta hålet. Jenny vred sig som en mask. Ville både bli av med dildon och ha den kvar i sig på samma gång. Hon sa att hela fittan kändes brännhet och sen kom det hon längtat efter.
Orgasmen fortplantade sig i hela hennes unga kropp. Varenda nerv kopplades till fittan och hon bara njöt. Pustade och stånkade och ville att den här stunden skulle vara jättelänge.

När orgasmspasmerna ebbat ut och dildon glidit ur henne, så log Jenny brett. Tittade på mig och sa hest.
”Varför har vi inte gjort så här, för länge, länge sen?”
Jag nickade och tog av mig shortsen och trosorna. Toppen och BHn åkte också av. Tog och sprayade lite på fittan, med den där flaskan som Jenny fått testa. Hela fittan kändes varm och det blev en intensivare känsla, när jag smekte över den.

De kom på att de kunde stoppa in varsin lössnopp och sen läsa lite i Boken. Det var rätt många lössnoppar att välja mellan och alla hade olika former, men till sist valde de varsin, som säkert skulle hålla dem så där gott, småkåta under tiden de läste för varandra. Ett litet surr hördes i rummet när de låg på mage, tätt tillsammans, helnakna med täcket under sig på golvet och Boken framför sig, så att båda kunde läsa. Jenny bläddrade lite och hittade en novell som hette ”Turisten”.

En kort berättelse i bara ett kapitel och de kom överens att läsa hela. Inget fusk! Inte bara hoppa fram till snusket. Den här novellen passar dem precis. Den var om en kvinna som gick in i en butik som sålde porrsaker!
Båda kände de hur det pirrade till i skreven, när de läste om henne. Det där om gömda punkt fattade ingen av dem, vad det var för något, men hur dildon åkte in och ut i henne stämde precis. Nu hade de ju själva varsin i sig och med hjälp av ena handen, kunde de samtidigt läsa och föra dildon lite försiktigt fram och tillbaka.

Det gick först för mig och jag gnydde till och Jenny fattade inte att det var en orgasm som hennes bästa kompis precis avnjutit. När hon begrep, så eggade hon upp sig själv och låg någon minut efteråt och stönade med fittan kramande om dildon. Ökade hastigheten på den och fick plötsligt både en och två orgasmer. Mig hade hon glömt bort och kom inte på att jag också fanns i rummet, förrän hon hörde mig fråga om det var skönt. Visst tusan hade hon haft det skönt. Helt underbart skönt och nu var hon också beredd att prova de där kulorna.

Jag tog upp asken de låg i. Jenny öppnade den försiktigt och tog tag i snöret till kulorna. Höll först i snöret och pendlade dem lite fram och tillbaks. Tog dem i handen och rasslade med dem och smilade lite finurligt, då hon begrep hur det nog skulle kännas när hon fått dem i sig.
Hon droppade lite glidmedel på dem och la sig på rygg, för att lättare kunna få in dem i sin nyborrade fitta. Det blev lite motstånd, men första kulan kom ändå in och den andra följde snällt efter. När jag sa till henne att trycka in dem ordentligt för annars skaver de bara i fittöppningen, så tryckte hon till så kulorna försvann långt in i henne. Vi tittade båda mellan benen på henne och såg bara det illgröna snöret, som fortsatte in, mellan blygdläpparna. Precis så, såg min fitta ut, då jag i går klädde av mig, tänkte jag, medan Jenny försökte klämma med musen och känna hur kulorna rörde sig inne i kroppen.

Hon sträckte sig efter den stora BHn och satte på sig den. Det hjälpte inte att hon var tre månader äldre än mig, för inte heller hon kunde fylla ut kuporna med sina bröst. Hon reste sig upp och knep automatiskt med underlivet, då kulorna kändes, som om de skulle trilla ut. Tog en hög med trosor i sin underklädeslåda och stoppade i kuporna, så de blev ordentligt fyllda. Tog sedan på sig både nattlinnet och morgonrocken från väskan.

Jag såg på Jenny att hon hade fått en idé. Med ena handen mellan benen för att hindra kulorna från att komma ut, halvsprang hon ut från rummet. Kom tillbaks en stund senare och hade nu en av hennes mammas byxgördlar på sig. En sån där jättetrång de gjorde reklam för på TV. Den verkade passa precis på Jenny, nu undrade jag hur Jennys mamma kunde komma i den, för hon var betydligt större.

Jenny gick runt med överdrivet vaggande höfter och hade en penna, som skulle föreställa en cigarett.

”Här kommer Tutt-Jenny gatan fram. Akta dig så hon inte spetsar dig med sina stora tuttisar..”
Trallade hon fram och tryckte sig mot mina bröst, så jag fick ta ett par steg bakåt, för att inte ramla. Vi fnissade båda två och slängde oss på sängen. Jenny pep till, för kulorna gjorde en oväntad rörelse inne i fittan och det hade hon inte räknat med. Eulalia fnissade och trodde nu att Jenny äntligen förstått hur det kändes att ha kulorna i sig.

Vi var tvungna att göra något mer vågat och kom på att vi skulle ta mopederna och köra en runda på stan. Jenny kläde av sig, men behöll kulorna i fittan och hade byxgördeln på sig som skydd, så att de inte skulle trilla ut. Över det ett par halvlånga shorts och en svart T-shirt. Någon BH behövde varken hon eller jag, mer än att skyla brösten, för nyfikna killar.

Jag hittade en äggformad sak och får med möda in den i mitt trånga fitthål. Det stramar betydligt mer i fittväggarna, så helst hade jag bytt till kulorna istället. Fattade att det knappast var lönt att fråga om ett byte, utan började istället att dra på mig byxgördeln som jag fått låna av Jennys mamma, utan hennes vetskap förstås.
Ett jäkla jobb att få på den och Jenny fick hjälpa mig med det. Till sist sattr den uppe och förvånansvärt, så passar gördlarna oss båda, fast vi hade olika storlekar på kläderna. Verkade vara något superelastiskt material i dem. Jag rotade fram ett par liknande shorts som Jenny hade och en knallröd T-shirt. Vi kollade noga att det inte syntes, att vi hade byxgördlar på oss. Skulle få skämmas och säkert byta skola om någon kompis kom på det.

Precis när vi skulle gå, fick Jenny tag på en liten fjärrkontroll med samma orange färg som ägget jag stoppat upp i mig. Jenny tryckte på knappen det stod ”start” och samtidigt kände jag hur det började surra inne i min fitta. Inte mycket, men ändå tillräckligt för att jag skulle känna mig kåt. Jag hann inte reagera innan Jenny ökade hastigheten med en annan knapp. Jag försökte få tag på kontrollen och göra Jenny uppmärksam, att den gjorde så att det vibrerade inne i mig.
Jenny tyckte det var skitkul och vägrade släppa kontrollen. Under vår brottningsmatch på golvet då jag försökte få tag på kontrollen, kände jag hur vibrationerna ökade varje gång någon av oss oavsiktligt fick vibratorknappen att ändra äggets hastighet.

Nu surrar det med sådan fart, så Eulalia inte kan brottas mer. Hon släpper sitt grepp och trycker sina händer mot skrevet, för att försöka lindra massagen inne i sin fitta. Det gör ingen nytta. Hon är så upphetsad av kåthet, att hon inte förmår sig att knäppa upp byxorna och ta av dem och få ut ägget. Jenny tittar storögt på hur hennes kompis börjar komma upp i extas och vrida sig som en mask.
Hon vrålar rakt ut, när orgasmen kommer.
Eulalia har känt hur orgasmen byggts upp och det där knipet i magen blivit intensivare än förra gången. Hela hennes fitta kramar ägget och den vill inte sluta. Strax kommer ytterligare en orgasm. Ännu intensivare än den förra och hon kan knappt få luft. Ligger helt utslagen och kipar efter andan. Jenny har nu kommit för sig att stänga av det där ägget. Det hjälper inte mycket, för orgasmerna kommer fortfarande som ett pärlband, på den utmattade Eulalia. Hennes fitta lever ett eget liv mellan hennes ben och krampar hela tiden.

När jag till sist hämtade mig, så låg jag bara kvar på golvet och log. Såg säkert helfånig ut och Jenny började fråga hur det kändes och allt annat hon bara kunde fråga. Jag försökte verkligen beskriva så gott jag kunde, men kom på att det var bättre om Jenny själv fick ha ägget i sin fitta. Vi kunde byta när vi kom tillbaks efter mopedturen. För att inte Jenny skulle få några dumma idéer, så tog jag och stoppade fjärrkontrollen i min byxficka.

När vi kommit ut på vägen, så förstod jag att Jenny nu förstått hur det verkligen kändes att ha kulor i musen och köra moppe i full fart. Hon körde upp jämsides med mig och skrek,

”Fy fan vad skönt det vibrerar…”
Jag nickade och trevade lite i fickan efter fjärrkontrollen. Fick igång den på läge två och det var precis lagom för min mus. Nu pirrade det så sabla skönt mellan benen. Gick knappt att avgöra om det var moppen eller ägget som masserade min fitta bäst.

Vi körde ner till kiosken för att köpa glass och givetvis kom ett par av killarna från vår klass. De skulle alltid fåna sig och göra sig märkvärdiga, fast de var så barnsliga. Tur att jag stängt av mitt ägg.
Martin hade gett sig tusan på att få smaka Jennys glass. Han jagade henne runt ett av borden och jag tänkte att nu fick hon nog lite väl mycket musmassage. Jag slapp att dela med mig av min glass. Terje som alltid hängde med Martin, var betydligt lugnare. Satte sig jämte mig och hejade på Martins försök att få tag på glassen.

Han slutade, när Jenny skrek åt honom att han aldrig skulle få någon glass, men en våt kyss var hon villig att ge. Det ville inte Martin. Han var nog rädd för tjejbaciller, för han satt sig på andra sidan bordet och började prata med Terje, om något nytt trim de skulle ha på sina moppar. När Jenny också satt sig, så kunde han inte riktigt låta henne vara.

”Så sabla kåt du ser ut i blicken” halvviskade han, men vi andra två hörde det tydligt.
Jenny rodnade och jag begrep att kulornas omskakning i hennes fitta, när hon försökte rädda glassen, gjort henne vrålkåt. Jag försökte rädda henne genom att påpeka att Martin säkert hade pinne efter jakten på Jenny. Det tyckte han inte om, utan reste sig och båda killarna gick bort till sina mopeder och körde iväg.

”Fan, vilken tur att de gick” stönade Jenny så fort de kört. Hon visste inte vart hon skulle ta vägen med sin kåta fitta. Vi kom på att det säkert var tomt bakom skolan, bland buskarna på baksidan. Där kunde vi säkert gosa våra fittor ifred från nyfikna killar.

Vi hade tur! Ingen var där, så vi kunde smyga in och mysa en stund. De där byxgördlarna var ingen bra idé om man skulle få tag på fittan, utan att klä av sig allt. De gick ju högt upp över midjan och tyget var betydligt grövre än det på trosorna, som vi också hade under. Jag klarade mig rätt bra för ägget hade ju kontrollen, så det var bara att öka hastigheten för att få känna lite mys. Jenny hade det inte lätt. Kulorna i hennes fitta rasslade runt och hon var uppvärmd för att pulla på klittan, men hon hade samma byxproblem som jag.

Vi gav upp och fick en ny idé att istället köra till lekplatsen. De stora gungorna var lämpliga att använda, när man skulle testa saker man stoppat in i fittan. Nu var det hennes tur att ha valt det bästa, för hennes muskulor gjorde att fittan hela tiden blev masserad och hon sa hela tiden,
”ÅHHH… så skönt!! med ett fånigt flin på läpparna.
Mitt ägg var mer svårmanövrerat, för jag fick inte någon ordning på kontrollen. Tänk själv om du satt på gungan med surr i fittan och skulle hålla händerna på kedjorna, samtidigt som du skulle försökte ändra hastigheten.

När vi håller på som bäst, så kommer Tina. Vet inte varför hon skulle komma just nu, när vi lekte som bäst med ”våra” musleksaker, men helt plötsligt fick vi syn på henne. Hon var ensam och inte alls så spännig som hon brukade vara i skolan. Hon grattade mig i efterskott och vi kom lite in på Fröken Hs bok. Tina sa att hon läst den. Nu blev vi nyfikna, hade hon också ett exemplar hemma. Hon förklarade att många av de där novellerna fanns på nätet.
”Kolla bara på Den erotiska Bubblan, så hittar ni dem och en massa andra, som hennes Gästisar skrivit.”

Vi kände oss rätt dumma. Här hade vi i flera månader jagat efter boken, så fanns den redan att läsa på våra egna datorer! Vi berättade inget om sexleksakerna vi också hade hemma hos Jenny och att vi precis nu stod med varsin grej i våra fittor. Hon skulle säkert inte trott oss, utan bara retat oss hela nästa läsår för det. Bevisa för henne, genom att börja dra ner byxorna och gördeltrosorna, skulle vi ALDRIG göra.

Vi gav nu upp utomhustesten.
Sa hej till Tina och körde hem till Jenny istället. Av med de förbaskade pansarbyxorna och i med en riktig dildo, när vi kvickt fått ut sakerna vi haft i oss. Tusan så blöta vi båda var mellan benen. Inga problem att stoppa in något i de hålen. Tog inte lång stund innan vi låg på golvet och stönade när orgasmerna kom över oss.

——–

Så höll vi på både på kvällen och nästa dag. Vi var nog inte så mustränade som vi trott, för på eftermiddagen var båda våra fittor rejält ömma av allt från väskan som vi stoppat i oss. Fast vi hade använt nästan hela flaskan med glidmedel, så behövde våra fittor få vila upp sig lite. Fattade inte om det var någon, som kunde använda sådana här saker varje dag, utan att bli helt förstörda mellan benen.
Vi fick vara lite mer försiktiga, men nästa helg, då var det FF igen, hemma hos Jenny.

Jag tog med väskan hem och gömde den under sängen. Jenny lånade kulorna och den där dildon som såg ut som en liten golfklubba, för att själv under sena kvällarna testa, hur man kunde göra med den. Hann inte träffa Jenny resten av veckan utan fick hjälpa mamma att fixa till i trädgården. Fick faktiskt 100 kronor om dagen och det skulle jag köpa egna porrsaker för. Vi kunde ju inte hålla på och slita ut Fröken Hs saker och nu saknade hon dem nog.

En kväll ringde Jenny och sa att hon och Martin hade gjort DET! Tusan så taskigt att inte förvarna mig. Jag kunde kanske gjort DET, med hans kompis Terje samtidigt. Jenny tyckte att Martin inte var sån bra älskare. Grejorna i väskan gav betydligt mer, men man kunde kanske träna upp honom, så han höll på betydligt lägre, fortsatte hon. Hon berättade också att den där ”golfklubban” var jättemysig att stoppa i sig. Nu trodde hon att hon upptäckt gömda punkten inne i sig.
Nu blev jag ju kåt, så jag var tvungen att ta upp något ur väskan för att stoppa in i musen. Fick tag i den där som hade dubbelsnopp. Här skulle det testas ordentligt! Smorde in rumphålet rejält med glidmedel. Fittan var redan rejält våt av Jennys snack. Tryckte försiktigt in den smala snoppen där bak och det gick lättare än jag trott det skulle göra. Den andra snoppen pressade mot musöppningen och de gled samtidigt in i mig. Nu var jag dunderkåt! Fick dra dubbelkuken sakta ut och in. Så gott att ha en kuk i fittan och en i röven. Önskade det också varit vibrator på den. Klittan blev lite dåligt masserade, för bröstvårtorna kändes skönare, då jag nöp lite försiktigt i dem.
När jag låg där i sängen, med den där saken med två snoppar i mig, så tänkte jag, att det var Terje och Martin, som tog mig i båda hålen. Fick en sån skön orgasm innan jag skulle somna. Orkade nästan inte fixa till leksaken och stoppa tillbaks den i väskan.
——–
Nästa dag kom jag på att jag skulle åka och hälsa på farmor och farfar. De bor några mil härifrån och jag brukade åka ensam med buss till dem ibland. Nu hade jag ju mopeden och kunde köra, när jag ville. Mamma skickade med ett par veckotidningar, som hon läst och lite rabarber, så de kunde bjuda mig på lite paj.

Hade jag nu vetat vad som hände under tiden jag var borta, så hade jag inte åkt dit.
Ägaren till LV-väskan hade kollat i min väska och hittat min dagbok och där stod givetvis både mitt namn och min adress. Hon ringde och mamma svarade. Gick upp på mitt rum, letade överallt och hittade väskan under sängen, men kunde inte öppna den. Förstod ändå på beskrivningen att den tillhörde den som ringt.

———

Vilken fadäs.
Mamma har tagit LV-väskan och är skitsur på mig, för att jag inte sagt något om förväxlingen. Jag har fått utegångsförbud – EN HEL VECKA! Vilken tur att väskan är låst och nästan alla sakerna ligger i den. Ja, förutom kulorna och den där golfklubban, som Jenny haft sån nytta av. Sen är det inte så värst mycket kvar i flaskorna och det blir förstås svårt att förklara när ägarinnan kommer och byter väskor i morgon. Har jag tur, så får hon inte upp låset på sin väska hemma hos mig, för jag ändrade av misstag sifferkoden, när jag pillade på det.

Nu är det slut med musexperimenten och boken hann vi inte läsa ut. Men sån tur att Tina var så hygglig, att hon sa det där om Fröken Hs sida på nätet. Vi kan ju läsa nästan alla novellerna där och kanske beställa egna leksaker från någon Internetbutik.
Jenny kom på att vi kan skriva en egen liten novell och skicka in till Bubblan. Kanske vinner vi någon tävling och får då egna sexleksaker – HELT GRATIS.

———-

Jag satt i trappan och såg en liten skymt av kvinnan som nyss ringt på dörren. Mamma och hon satte sig i vardagsrummet och pratade med varandra och jag kunde inte se hennes helt och hållet, men naglarna! Naglarna liknade de som Fröken H har i sin blogg. Långa snyggt målade klor och sen hade hon någon sorts norrländsk dialekt. Säkert så de pratade i Gävle.
Kunde inte riktigt fatta att hon var mer än dubbelt så gammal som jag, men tänkte man efter, så stod det på hemsidan – lite över 30.
Tusan också, hon var nästan lika gammal som min mamma!

Smög tillbaks till mitt rum och funderade om vi just nu hade Fröken Hemlig i vårt vardagsrum? Jag vågade inte gå ner, Skulle säkert bli röd som en kräfta i ansiktet och kanske få stå där och förklara, varför jag öppnat väskan och använt hennes privata saker, medan mamma hörde på.
Kom på att jag istället kunde maila henne. Fråga lite och be om ursäkt, för att vi snokat på sakerna. Kunde då skylla lite på att det var Jenny som lurat mig… Därför var muskulorna och klubban borta. Flaskorna nästan tomma och glidkrämen slut, för vi behövde rätt mycket och sen spillde vi nog ut en del, när vi var så där mysigt upphetsade…

——–

Inte säkert att hon svarade på mailet, men jag var nästan 100, att det var hon som var i vårt hus just nu och det var hennes Louis Vuitton Speedy 30 väska, jag fått med mig av misstag på flygterminalen.

Publicerad i Sexnoveller Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*