Knulla kk på motorhuven

Vi hade bestämt träff på kvällen kl, 23 när hon slutat jobbet. Vi skulle bara ses på en parkeringsplats och säga hej. Jag stog och väntade i mörkret på den avsides belägna p-platsen men såg bilar komma på vägen. Såg billyset när hon svängde ner och kom närmare. Bilen stannar och det blir tyst och stilla. Jag står och försöker se in i bilen. Hon sitter kvar och kikar på mej. Hon öppnar dörren och jag får se henne, vi hade inte sett nån bild eller nåt innan. Hon kommer närmare och vi säger hej, står en stund och betraktar varandra. Hon kommer närmare och stoppar in handen innanför min skjorta och stryker i håret på bröstet. Hej snygging säger hon. Det går kalla kårar i min kropp och jag känner hur hon trycker sej mot mej och vi kysser varandra direkt.

Jag tar tag i hennes huvud och håller fingrarna i hennes hår och säger: fan va du är läcker. Vi möts i en het kyss och hånglar intensivt en stund. Jag känner hur jag blir stenhård och hon trycker sej mot mej. Det börjar gå runt i huvet vad som ska hända. Det är mörkt, lite halvkyligt, bilar passerar på vägen. Jag har blivit så jävla kåt så jag börjar knäppa upp hennes blus och smeker hennes lår. Hon har en kort jeanskjol på sej och hennes hud är alldeles knottrig på låren. Hon för sin hand över min bula och trycker hårt. Jag smeker av henne blusen och ser ett par härliga bröst framför mej. Böjer mej ner och kysser henne över brösten och naffsar i vårtorna. Just nu finns ingen tanke på vart vi befinner oss utan allt runt omkring är bara luft. Jag för upp handen under hennes kjol så den glider upp. Oh….hon har inga trosor på sej. Jag börjar andas tungt nu och hon flämtar när jag för fingrarna över hennes fitta. Jag känner läpparna glida isär och hon är så våt så det droppar. Hon skakar lite i benen och drar sej ifrån mej. Hon böjer sej ner och drar ner min gylf. Min kuk är så hård så den åker ut så fort hon fått ner dragkedjan. Hon slickar runt ollonet och tittar upp på mej, låter läpparna glida över ollonet o suger in min hårda kuk i munnen. Ahh..det är så underbart. Hon suger långa djupa sköna drag in o ut i sin mun. Jag står med händerna bakom mej på framskärmen och ser ut på vägen när bilarna passerar. Som tur är så är det mörkt men dom kan säkert urskilja siluetter av oss. Hon suger snabbare nu och jag är alldeles skakig i benen . Jag tar tag i hennes huvud och drar det uppåt och kysser henne.

Jag vrider henne och hon backar mot huven. Vi är så kåta och flämtar högt båda två. Jag lutar henne bakåt och drar upp hennes kjol. Böjer mej framåt o kysser hennes bröst som är blottade och vårtorna är hårda. Kysser hennes hals och smeker över hennes våta fitta. Hon skakar och jag låter min kuk nosa, fuktar ollonet i öppningen, tränger in djupt o snabbt i henne. Stannar till och kysser henne intensivt. Våra tungor har sitt eget spel och jag börjar stöta i henne. Hon kommer nästan direkt och hon skriker rakt ut…knulla mej…jag stöter snabbt i henne och känner hur det pulserar i min kuk. Jag tar tag om hennes höfter och drar henne mot mej samtidigt som jag stöter så pungen slår i hennes skinkor. Jag står med rak rygg och ser hennes sköna bröst gunga när jag inte kan hålla mej längre utan sprutar i henne . Hon stönar till och kommer igen samtidigt. Mina ben börjar skaka och jag böjer mej över henne och kysser hennes hals . Jag slappanar av och blir liggandes över henne på huven. En bil saktar in och är på väg att svänga ner på platsen där vi är. Den stannar och vi får lysen på oss. Vi fnittrar till och bilen backar men tutar innan den åker vidare på vägen. Jag är fortfarande kvar i henne och vi börjar skratta. Vi reser oss upp och hon sätter sej på huk och suger mej hård igen.

Hon börjar runka mej samtidigt som hon suger så jävla skönt. Jag kommer snart igen och hon tar allt djupt i halsen. Hon reser sej upp o vi pussas lite och ser på varandra. Detta var nog inte sista gången va säger hon o ler. Nej då det tror jag inte svarar jag. Vi fixar till kläderna och min skjorta har legat i en vattenpöl på gruset. När jag tar på mej den och sätter mej i bilen så ryser jag till. Vi lämnar platsen i våra bilar och när jag kommer upp på vägen och kikar ner så ser jag att det måste ha varit fullt synligt det vi gjorde. Jag skrattar för mej själv och tänker: det bjuder jag på. Så har man fått ännu en ny upplevelse och erfarenhet. Vi träffades under ett halvår sen och hade trevligt på många fler annorlunda platser. Fler ovanliga ställningar och sånt vi bestämt att vi skulle uppleva. Dom kanske kommer en annan gång om jag får lust och ork att skriva ner.
Hoppas nöjet har varit till belåtenhet

Publicerad i Sexnoveller Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*