Knullkompisen Johan

“Är du redo?” viskade han i mitt öra och jag biter mig lätt i läppen. Han drar sin hårda kuk mot min lilla fitta och andas tungt, placerar den mot öppningen och för in den sakta.

Jag håller på att komma av bara känslan av att hans kuk sakta fyller mig. Jag gnyr och visar att jag vill ha den nu genom att trycka mig mot honom. Han juckar sakta in den i mig, bit för bit och jag känner hur min fitta kramar om hans kuk. “Du är så trång och skön” stönar han ut och jag känner att det tar emot för honom men han ger sig inte.

Han börjar att jucka snabbare trots att han bara har fått in sitt ollon i mig. Jag hjälper honom och juckar mot honom och sakta men säkert kommer han längre och längre in. Det rinner ur mig och min fitta kramar om hans kuk så hårt. Han ökar takten, nästan skriker mig i örat och börjar att bli hårdhänt.

Det gör ont men det är så skönt på samma gång. Jag stönar högt och är så nära på att komma. “Du är så jävla skön” nästan skriker han och jag hör att han är nära. Högt stönar vi tillsammans medans han knullar mig hårt och jag kan inte hålla mig längre. Jag kommer i en hög orgasm, sliter i täcket och han kan inte heller hålla sig och skriker ut sin orgasm högt med mig.

Efteråt ligger jag på hans bröst, smeker hans hår där och blir kysst på pannan. “Det här är det bästa med att komma hem igen” viskar han innan vi somnar ihop. Tidigt på morgonen packar jag ihop mina saker medans han sover, smyger ut och åker hem. Slänger iväg ett sms:

“Tack för inatt! Hör av dig nästa gång du är här igen!”

Publicerad i Alla noveller Taggar: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*