Kvinna över 40

På mitt gamla jobb så arbetade jag med en mycket trevlig kvinna, en som jag kunde ha trevliga diskussioner med och man bara blev glad av att jobba med på ett annars tidvis fördummande arbete. När man väl kom innanför hennes lite reserverade sida så hittade man enorm värme och omtänksamhet.Att hon sen för övrigt är mycket vacker gör inte saken värre.Hon är en kvinna som har passerat 40, vilket sällan är en större nackdel. Ett litet runt sött ansikte med ögon som strålar av intelligens, axellångt mörkrött färgat hår. Vissa kanske säger att hon har några kilo för mycket, skulle dock inte jag. Hon har former, former på rätt ställen. En rund röv som jag, lite skamset, ibland hade svårt att slita min blick ifrån. Hon är inte heller dåligt skapt under hennes söta ansikte heller.

Det som var det stora hindret var att det skilde 14 år mellan oss, för mig ingen fara men för henne? Så jag fegade, sen slutade jag. Som man säger, ?tvekan dödar?. Detta är en alternativ historia där jag träffade henne igen.

Jag var hemma på helgen, då jag läser på en skola under veckorna. Vännen och framtida kollegan är kvar på skolan i Halmstad och de andra vännerna arbetar. Så för att inte bara sitta hemma så tänker jag, jag går ner och tar en öl eller två. Bättre än att sitta hemma. Så jag gör mig i ordningoch tar mig ner till Horse and Hound, en mysig pub på stan. Det är fredag kväll och halv mycket människor i lokalen. När jag väl har beställt så får jag syn på Åsa och några andra ?tanter?från mitt tidigare jobb. Vi får syn på varandra och de vinkar glatt till sig mig. Varma kramar utbytes mellan mig och de lite onyktra kvinnorna innan jag slår mig ner mitt ibland dem. Vi har det mycket trevligt och pratar om allt möjligt, hur det är med dem och jobbet och hur jag har det. Jag kan inte annat än att berätta hurbra jag har det nu.

Kvällen förflyter bra och samtalen går från det ena till det andra. Åsa och jag pratar mer och mer enskilt och hon ler oftare med sitt vackra varma leende, sådant leende som bara blir varm utav. Känns som en lite tryckt spänning mellan oss men så har jag känt förut. Vi är så djupt i våran bubbla så att de andra måste ruska till oss när de ska gå. De ger ifrån sig ett litet skratt när de går. Kvar är jag, Åsa och hennes bästa vän. Hon ger oss ett litet finurligt leende innan hon säger. ?Det är nog tid för mig också. Ni då? När går ni hem?? Blir en kort besvärlig tystnad innan Åsa svarar. ?Ska dricka upp sedan blir det nog kväll för mig.?

Känner lite tung i bröstet, tänker att jag gärna skulle sitta och prata en stund till. Vännen går och hon dricker upp det sista av vinet innan vi reser oss. Hon ger en kommentar om att hon känner sig lite onykter och skulle kanske behöva sällskap till taxin. Vilket jag gärna ger henne. Erbjuder min arm som hon tar och vi går långsamt bort för att leta reda på en taxi.

?Det har varit mycket trevligt att få träffa dig igen? Säger hon när vi väntar på taxin. ?Är det opassligt om jag frågar dig om du vill komma över på en kopp the?För att fortsätt prata? Lägger hon till lite för snabbt.

Ser henne i ögonen och svarar. ?Detär inte opassligt och det gör jag gärna? Vilket får henne att le så där varmt som bara hon kan. Vi sitter tyst den korta turen med ett välbehagligt pirrande känsla. Sedan där i trapp uppgången precis innanför entrédörren sker det. Med ett snabbt förlåt så för hon sina mjuka läppar mot mina och kysser mig. Kyssen som jag besvarar varar nog inte länge men känslan av den gör mig alldeles mjuk. Våra läppar släpper greppet om varandra och vi tittar varandra i ögonen och ler mjukt. ?Vill du fortfarande komma in??frågar hon lite försiktigt. Min blick säger det min mun inte gör.Hon fattar min hand och vi går tyst och snabbt upp för trappen till hennes dörr.

Vi hinner knappt innanför ytter dörrenfören våra läppar återigen är förenade i en het kyss.Ytterkläderna ligger på hallgolvet medan vår kyss går över till rent hångel. Våra tungor dansar med varandra och vi står tätt inpå varandra och bara njuter av att vara nära i vår omfamning. Vi försöker att gå bort mot soffan i vardagsrummet medan vi kysser varandra men vi snubblar till och håller på att ramla. Det gör att vårt hångel avbryts och vi brister ut i ett kort skratt.

Jag tar hennes lilla hand i min och går mot soffan, där jag nästan drar ner henne över mig och vi halvligger ansikte mot ansikte. Känner våra kroppar mot varandra,känner varandras andetag och hur den andras hjärta slår lite snabbare och hårdare. Vi ligger så och tittar varandra djupt i ögonen utan att säga något eller göra något, som om vi var rädd att det hela skulle bara vara en dröm och om vi gör något så vaknar vi.

Som trevande tonåringar så börjar vi åter kyssas, långsamt och försiktigt. Hennes läppar är så mjuka och varma att det finns ord att beskriva. Njuter av vareviga sekund där vi halvt om halvt ligger med henne över mig och hånglar så mjukt. Låter min högra hand lätt, lätt smeka henne över ryggen,innan jag fortsätter över hennes nacke och hals innan jag når hennes varma kind. Vi hämtar andan en sekund och då frågar hon meden svag tvekande röst ?Är du säk??. Innan hon hinner avsluta meningen så svarar jag på hennes fråga genom att återigen sluta mina läppar mot hennes i en ännu mer passionerad kyss som sveper bort allt tvivel.

Min hand börjar åter smeka hennes rygg medan vi är förlorade i varandras hångel. Handen glider under hennes tröja och känner hennes nakna rygg. Hennes hand smeker mig över magen och bröst innan även hennes handa är innanför min tröja. Finner spännet på bh:n och knäpper upp den. Åsa sätter sig upp för att lirka av sig den under tröjan. När hon har gjort det så drar jag mig henne tätt intill mig så att hon sitter med ryggen mot mig.

Håller om henne hårt men varsamt medan jag kysser hennes hals, vilket får avsedd verkan och hon ger ifrån sig en belåten suck av välbehag. Smeker henne över magen och upp mot hennes vackra barm medan jag ömsom kysser hennes nacke och viskar hur vacker jag tycker hon är. Hon andas med djupa andetag och verkar njuta. Låter nu handen finna sin väg in under hennes tröja, smekandes över den mjuka magen för att sedan hitta hennes fylliga bröst. Nafsar i örsnibben samtidigt som jag tar hennes fylliga bröst i min hand och känner hennes styva bröstvårta. Hon ger ifrån sig ett tydligt stön och det känns som om spänningen som har funnits släpper och hon kommer om möjligen ännu närmare mig.

Känslan att äntligen få känna Åsas varma barm i mina händer är enorm och höra hur hon njuter när jag smeker brösten och de stenhårda bröstvårtorna är eggande. Vänstra handen tar över och tillfredsställa hennes mjuka, varma,stora bröst medan den högra beger sig ner över magen. Mina fingrar leker över den silkeslena hyn vid linningen på jeansen, smeker in lite under linningen, vilket verkar reta henne och jag njuter av det.Medan mina kyssar och nafsande så fortsätter jag viska hur vacker och skön hon är, hur jag har längtat efter henne.

Även om hon inte riktigt hör mig så går det inte att missa att hon gillar det. Retar henne lite tillinnan jag knäpper upp hennes gylf. Smeker hennes vulva utanpå trosorna, applicerar aningen tryck och hon ger från sig ett gillandestön. Retar henne lite till, så att hon försöker vrida sitt skötemot min hand. Glider sedan fjäderlätt ner över trosan till hennessköte. Värmen är påtaglig och det går inte att bortse från denfukt som finns i tyget på trosan. ?Retas inte mer? ber hon meden stämma som är fylld av uppdämd lust. ?Nä min sköna?svarar jag på det.

Handen glider in under tyget, ner mothennes varma våta sköte. Känner hennes blygdläppar mot minafingrar och finner snart hennes svullna klitoris. Ber henne att intehålla inne på sina stön, ingen annan än jag hör ändå. Likamycket som för att hon vågar släppa på hämningen så förkänslan när min hand glider in mellan hennes blygdläppar så gerhon ifrån sig ett ljudligt stön.

Låter mina fingrar leka över hennesfitta, låter fingrarna återigen reta henne genom att inte riktigtglida in och att inte riktigt stimulera klittan. Hon tryckerunderlivet mot min hand, blir mer och mer otålig. Låter ett fingerglida in i hennes heta inre, innan ett till gör den sällskap.Tummen och pekfingret leker med klittan. Långfingret letar sig efterslidväggen innan jag hittar hennes punkt. Börjar långsamtstimulera henne för att sedan öka. Stönen som lämnar hennes mjukaläppar blir högre och kommer oftare. Vänstra handen har intelämnat hennes bröst utan smeker och nyper hennes hårdabröstvårtor. Det tar inte länge innan hon kommer med ett tjut.Hennes fitta krampar hårt runt mina fingrar, hela kroppen spänns,jag håller henne hårt intill mig tills att orgasmen har ebbat ut.

Med handen fortfarande innanför trosanså smeker jag henne lätt, mycket lätt. Känner små efterdyningarsom ryckningar när jag har handen på hennes mage. ?Var detskönt?? frågar jag. Hon vrider sitt huvud och lägger sina händeom mitt och kysser mig passionerat. ?Mmm? är det enda hon kansäga. ?Ska vi gå över till sängen? frågar jag och får baraen nick till svar. Jag tar hennes lilla hand i min och leder hennebort till hennes säng. Tittar på henne där hon följer mig, ser utsom en osäker tonåring där hon går med jeans som håller på attfalla av henne. Hon är så vacker.

Vid sängen så drar vi av varandraströjor och hon står med barmen bra framför mig. Kysser hennesbröst och suger in bröstvårtan i munnen och låter tungan dansa.Ett litet stön kommer från Åsa innan jag möter hennes läppar ien ny omgång kyssar som gör att vi faller ner i sängen. Ligger ochsmeker varandra. Hennes hand letar sig ner över magen min och motmin bultande lem. Hennes lilla hand börjar spänna upp bältetsamtidigt som jag drar i hennes byxor. När hon har fått upp mittbälte och gylf så lyfter hon på sin röv så att jag sittandes kandra av hennes jeans. Hon försöker sätta sig upp och sträcker sigefter mitt underliv. Med en bestämd hand puttar jag ner henne återi sängen. ?Jag är inte färdig med dig.?

Hon ligger där framför mig i endastpar våta trosor, jag tar en sekund eller två för att bara insupahennes skönhet. Kryper upp över henne och kysser henne återigen.Hennes hand letar sig mot mitt skrev. Jag tar tag i hennes bådahandleder och för de över hennes huvud och håller de där med enahanden. ?Inte än. Jag är inte färdig med dig än? säger jaginnan jag kysser hennes hals. Hon säger inte mot utan sluter sinaögon och stönar.

Släpper hennes handleder och börjarlångsamt kyssa mig ner över hennes kropp. Hon håller fortfarandesina armar över huvudet. Kysser nyckelbenen och fortsätter överbrösten, magen stannar till lite extra vid naveln innan jagfortsätter ner till troskanten. Kysser längst med kanten, kännerhur hon är otålig under mig. Så slutar jag tvärt och sätter migupp. En blick av besvikelse och början till en rörelse men jagtittar på henne med en bestämd blick. Ingen protest eller rörelse,ligger med händerna över huvudet, utlämnad.

Jag tar av mig mina byxor så att jagbara har kalsongerna på mig. Tittar där Åsa ligger framför mig,utlämnad, funderande och kåt. Kryper ner till sängkanten. Kysserhennes ena fotled, kysser den andra. Långsamt arbetar jag mig uppför hennes böjda och särade ben. Ömsom på högra ömsom vänstrakysser jag mig över hennes vader och insidan av låren. Desto högreupp jag kommer desto tyngre blir hennes andning. Tar lång tid och ärmycket noggrann när jag kysser hennes ljumskar, arbetar mig närmareoch närmare troskanten och arbetar runt. Åsa ligger orolig undermig och jag får lägga en bestämd hand på hennes mage den sistabiten. ?Snälla? gnyr hon. Jag kryper upp och har mitt huvudmellan hennes ben när jag tittar henne i ögonen. Biter tag itroskanten, för hädarna till hennes svank. Drar långsamt av hennetrosorna, händerna smeker hennes stora runda röv.

Åsa ligger nu naken framför mig närjag lägger mig till rätta mellan hennes ben. Blygdläpparna ärsärade och aningen svullna och de glänser av kåthet i ljuset avsänglampan. Min andedräkt kittlar henne när jag ligger närahenne. Försiktigt låter jag tungan gå på upptäcktsfärd runthennes fitta och mellan läpparna. Reaktionen är inte sen ochljudliga stön kommer från Åsa. Vill dra ut på det hela ochförsöker ta det försiktigt. Suger in och leker med blygdläpparnainnan jag börjar fokusera på klittan. Suger på den och leker medtungan över den medan jag för in mina fingerar och pullar henneigen. Hittar hennes punkt. Får hålla henne nere med andra handen dåhon inte kan ligga still. Åsa lägger sina lår runt mitt huvud dåjag slickar henne och det dröjer inte länge innan hon kommervrålandes. Släpper inte taget med tungan utan när orgasmen harlagt sig så kör jag på igen. Andra orgasmen kommer nästa direktoch hon blir helt matt efteråt.

Kryper upp och lägger mig på henne,ger henne en öm kyss. Hon tittar matt på mig men med en kåt blick.Hon tar nu ner armarna från positionen över huvudet och håller ommig. Ena handen går direkt ner och drar av mig kalsongerna för attsedan leta sig mot kuken. ?Nu är det min tur? säger hon föratt sedan tillägga ?snälla?. Jag kan inte anat än att le ochsvarar ?Beviljat?. Hon rullar runt oss så hon ligger överst.Hennes lilla hand smeker mig över kuken och jag kan inte annat änatt ge från mig ett litet stön. Utan omsvep så kryper hon ner ochsluter sina läppar runt min kuk. Suger långsamt, låter tungandansa, huvudet går upp och ner med mycket saliv. Värmen i hennesmun och tungan gör att jag efter ett tag tar tag i hennes hår ochdrar hennes huvud upp från kuken. ?Åsa jag kommer snart om dufortsätter?. Hon tittat på mig och frågar ?Kan du inte kommaigen efteråt?? ?Jo.. ? vad ska jag annars säga? Åsa slitersig och slukar min lem. Känner hur jag är nära. Smeker Åsas huvudnär jag känner hur det pirrar till i pungen ?Jag kommer nu?varnar jag Åsa men hon fortsätter och jag kommer med ett högt stönoch känner hur Åsa fortsätter suga under hela tiden som jagkommer.

Tar ett tag innan jag kommer åter ifattning och ser då Åsa ligga bredvid mig med ett varm leende påläpparna. Känner hur jag fortfarande är hård och jag kastar migöver henne. Vi skrattar lite innan vi försvinner i passioneradekyssar.

Känner hennes lilla hand greppa runtmin lem och hur hon för den mot sitt sköte. Med en bestämd varsamstöt försvinner jag in i hennes heta inre. Känner hur Åsas inreomsluter varje millimeter. Varsamt börjar vi älska, vill kännavarandra. I en tät missioner så börjar vi att öka takten. Medtakten följer hennes stön, jag byter fokus från med kyssarna frånhennes läppar till hennes hals. Rör mig vidare ner till bröstenför att sedan resa mig nästan till sittandes. Tempot är högt,stötarna hårda. Åsa skriker ut sina stön i takt med mina stötar.Svetten rinner om oss båda och jag njuter att se henne njuta såmycket. Tänker på detta när hon kommer, känner hur hennes inrekrampar sig runt min kuk, hon vrålar ut ännu en orgasm. Hon harverkligen släppt hämningarna i natt.

Hon ligger framför mig med ett fånigtleende på sina läppar som man får när man mår riktigt bra. ?Såhär bra har aldrig knullat? säger hon glatt. Ler med en vissdjävulskhet när jag säger. ?Jag är inte klar med dig än.?Tittar på mig med en skräckblandad förtjusning på mig. ?Vänddig om, på alla fyra? säger jag med en lite mer bestämd röst.Utan omsvep så vänder hon sig om och står nu med sin stora rundaröv vänd mot mig. Denna röv som jag i smyg tittat på de gångarnasom vi jobbade tillsammans är nu här framför mig. Låter handensmeka över denna vackra skapelse, känna den silkeslena hyn ochkänna den mjuka fastheten. Ger ett lätt smisk över ena skinkan,hon ger ifrån sig ett litet förtjusande rop av överraskning. Ställer mig tätt intill och låter ollonet reta hennes öppninginnan jag bestämt stöter till. ?Ta mig hårt? är det enda jaghör från Åsas stön.

Tar ett stadigt tag runt hennes midjaoch arbetar snabbt upp ett förödande temp. Snart så slår sängeni väggen i takt med vårt hårda knullande. Det är en heltfantastisk syn som är framför mig, Åsas vackra form och runda röv.Vilket jag slår mot vid varje juck. Hon faller snart ner medöverkroppen. Försöker med ett litet smisk medan jag tar henne hårtför att se hur hon reagerar. Det är positivt med en enda kortkommentar. ?MER?. Smiskar henne hårt samtidigt som jag knullarhenne med brinnande passion. Innan jag anar det så känner jag hurfittan åter krampar, men jag hör inte samma ljudliga stön. Ser hurhon har begravit ansiktet i en kudde.

Hon rullar runt på rygg, flämtar efter luft och tittar på mig. Ser att jag fortfarande är hård och säger då ?Du är inte färdig än eller?!?. Skakar på huvudet?Inte riktigt?. ?Du kommer att ta livet av mig? säger hon med ett leende. Kryper upp mellan hennes ben igen och kysser henne.?Allt för att du ska njuta? säger jag åt henne innan jag återigen tränger in i Åsas heta inre. Vi tar det betydligt lugnare nu,för att verkligen känna av varandra. I en tät missionär med ett konstant hångel. Den närhet som finns mellan oss nu är inte bara fysiskt. Efter ett pass med hårdare tag så älskar vi ömt med varandra. Åsa drar upp sina ben mer och lägger de sedan som ett låsrunt min ländrygg. Jag känner hur det börjar ila i mellangärdet.?Jag kommer snart? varnar jag Åsa. ?Jag med? är det enda svaret jag får. När hon kommer och börjar mjölka min lem så kan jag inte hålla tillbaka mer. Reflexmässigt så stöter jag kuken så långt in jag kan medan jag känner hur Åsa drar mig mot sig med sina ben. Med gemensamt vrål så kommer vi nästan samtidigt, en underbar känsla. Utmattade ligger vi i varandras famn ett tag innan jag rullar av åt sidan.

Åsa vänder sigmot mig och kryper upp i min famn. ?Stannar du?? Frågar hon mig.?Ja, om du vill? svarar jag men får inget svar. Hon har redansomnat i min famn.

Publicerad i Moget Taggar: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*