Maria testar dubbelmacka

Fåglarnas kvitter och vågornas mjuka dyningar väckte Maria ur den djupa sömn som bara stora känslomässiga uttömningar kan ge. Hon var ensam i den stora sängen och det var tyst i huset. Hon drog en tröja över huvudet och tassade ut i det stora allrummet. Ingen hemma, på bänken i det lilla köket fanns en lapp från Klara. Christer körde henne till stationen hon var visst tvungen att jobba i alla fall över helgen men skulle vara tillbaka på söndag kväll igen. Maria öppnade dörren till verandan och njöt av den salta doften av hav och tång. Brisen fläktade och hon tog nyckeln till duscharna och handduken, barfota gick hon de få meterna till det stora huset med duschar, toaletter och bastu. Med handduken lindad runt håret satt hon sen på den lilla trappan och åt frukost. Hon hälsade på människorna som bodde runt om i stugorna och som hon träffat sen hon var liten. Många av dom var desamma som alltid, stugorna hölls ofta i familjen och flera generationer delade glatt på det lilla utrymmet. Marias mormor hade köpt stugan för många år sen och hon hade skött den klanderfritt, med åren hade den blivit lite större och man hade tummat lite på reglerna med att glasa in altanen och bygga en ny öppen utanför.

Hon gick ner till stranden och satte sig på en av de solvarma stenarna och doppade tårna i det svala havsvattnet. Hon tittade på barnen som försökte fånga krabbor precis som hon själv gjort som barn. En lång man närmade sig och ropade på ett av barnen. Hon granskade mannen skymd bakom sina solglasögon och bedömde hans kropp som med beröm godkänd. Han lät i sin tur blicken glida över henne men med en torr nick avfärdade han henne. Maria kom på sig själv med att sura över det, hon var verkligen inte van att bli avfärdad så lätt. Hon följde mannen och barnet när de sakta gick mot stugorna. De gick in i en av stugorna närmast havet och bar fyra eller fem stugor från deras egen. Maria tog en med flit en omväg tillbaka till stugan för att titta på stugan där mannen tydligen huserade. Han satt på altanen och läste en tidning medan pojken åt en smörgås. Hon hälsade på pojken som vinkade tillbaka, mannen tittade över tidningskanten men ignorerade henne totalt.

Christer hade kommit tillbaka från stationen och han hade köpt med sig färska räkor och några flaskor vin som dom kunde ha på kvällen. Maria bytte om till en randig bikini och packade en liten väska med lite småsaker och gick sen ner till stranden för att leta reda på en avsides dyn att ligga i några timmar. Musiken spelade högt i lurarna och hon lade sig i en liten grop med högt gräs run om. Sanden var varm och hon lekte med tårna i den. Sandgropen var perfekt med lite stenar på ena sidan och gräset som växte högt, strävt och tätt förutom på en liten stig som gick ner mot stranden åt ena hållet och tillbaka upp till stugorna åt det andra. Den lilla stigen låg så pass avsides att den inte verkade trafikeras särskilt ofta. Ingen kall bris från havet utan bara värmande sol, ingen insyn utan bara hon. Maria tog av sig bikiniöverdelen och sträckte behagfullt ut sig på den lilla filten.

De stora solglasögonen skyddade effektivt från solen och hon njöt av värmen. Musiken smekte hennes öron och ljudet av smäktande stråkar och en behagfullt skrovlig jazzröst fick henne att slappna av. Hon sjönk ner i en behaglig dvala där inget och ingen i världen kunde störa henne, inte ens den envisa flugan som surrade runt hennes korg. Hon rörde sig lite irriterat när flugan plötsligt landade på hennes kropp, hon slog bort den med handen. Men flugan var envis och återkom hela tiden. Hon öppnade ögonen och tittade upp i Christers flinande ansikte. Han satt på knä i sanden och ritade på hennes kropp med ett långt grässtrå. Hon slog skrattande till honom på benet och han lade sig bredvid henne. Hon blundade igen och slappnade av till musiken. Efter en stund kunde hon känna hur Christer blåste på hennes kind och hon log när hon kände honom flytta närmare. Han lät ett finger glida över hennes varma hud från hakspetsen ner över halsen och i sicksack ner över nyckelbenet och brösten för att landa i naveln. Hon fnittrade och njöt av hans närhet. Han lät munnen följa samma väg som fingret nyss gjort och hon kände hettan sprida sig i kroppen.

Han lät munnen stanna vid det ena toppiga bröstet och slöt munnen om hennes nu hårda bröstvårta, tungan lekte med den och han bet lätt i den hårda knoppen. Hon stönade mjukt och sköt upp bröstkorgen mot hans mun. Hettan brände i henne och hon smekte hans hår med ena handen. Christers mun lämnade bröstet och hon drog hans huvud mot sig. Deras läppar möttes i en häftigt het kyss som smakade havssalt. Han slickade saltet av hennes läppar och hon kände hettan inuti henne explodera i en miljon strålar som pirrade i hennes hud. Han flyttade sig ner mellan hennes ben och han drog upp dom högt samtidigt som han med ett bestämt drag drog av henne underdelen till bikinin. Christer särade hennes ben och drog upp henne över sina knän. Han smekte hennes mage och lät tummen hitta hennes känsliga klitoris. Hon stönade högt och kramade om filten med händerna när fingret tryckte mot den. Christer knöt upp bandet i sina shorts och kuken fjädrade ut, den var grov, ådrig och glimmade i solen av de kåta safter som trängde fram. Han drog hennes kropp ännu lite högre och kuken vilade mellan hennes blygdläppar. Maria rörde höfterna mot den och hennes safter rann ner mellan hennes skinkor.

Christer lät kuken glida mellan blygdläpparna innan han greppade den och tryckte den neråt mot hennes heta öppning. Kuken gled sakta in i henne, hon njöt av att känna hur den töjde ut hennes inre. Hans hårda händer kramade om hennes ben och hon spände sina fittmuskler runt hans hårda lem. Han stönade mörkt och började röra sig med mjuka rörelser. Marias kropp gungade av hans stötar, hennes bröst guppade i takt med att stötarna blev hårdare och snabbare. Hon greppade tag i dom och klämde med vassa naglar om bröstvårtorna. Njutningen sköt genom henne och hon kände kroppen spänna sig när orgasmen flödade genom varje por i hennes kropp. Hennes krampande muskler fick Christer att stanna upp och han var alldeles stilla under de sekunder hennes kropp riste och skakade. Han smekte hennes ben och mage, tummen smekte klitoris och hennes kropp exploderade i en orgasm till alldeles efter den första. Hon vred sig som en mask på en krok medan känslorna gick i svallning. Musklerna i magen gick i vågor och hon gnydde efter mer.

Christer drog ut sin våta kuk och fick över henne på mage, på alla fyra tog hon emot honom med putande rumpa och svankande rygg. Han trängde hår in i henne och pumpade hårt ut och in. Hon pressade sig mot honom och bad om mer, hans händer greppade hårt hennes skinkor. Det bildades röda märken efter hans fingrar, han särade på skinkorna och lät ett par fingrar smeka det bakre hålet. Väl smort av fittsafter öppnade det sig villigt för honom och han kunde känna hur ytterligt trång hennes fitta blev. Han knullade henne så hårt att hon inte kunde hålla emot utan gled längre ner i sanden, han låg över henne och pumpade sin kuk in i henne. Maria gnydde och darrade i hela kroppen, hans hårdhet inuti henne gav henne en njutning utan dess like. Hon kände hans kuk svälla och hon bad honom få smaka den heta sperman. Han drog sig ut och hon vände sig snabbt. Han kuk hann bara snudda vid hennes läppar innan han kom. Sperman sköt ut i kaskader över hennes ansikte. Strängar av het sås fanns i hennes hår, över glasögonen och kinderna. Hon slickade av den fittsåsiga kuken och lät fingrarna fånga upp sperman som droppade från hakan. Christer sjönk ner bredvid henne och de låg sida vid sida i den varma sanden.

De rättade till kläderna och gick ner till havet, i det salta vattnet sköljdes bevisen för deras stund snart bort. Christer gick tillbaka till stugan och Maria var åter själv i den lilla gropen av sand. Hon stannade kvar några timmar till innan solen sakta började sjunka ner mot horisonten. Hon satt på stenarna nära stugan och tittade på solnedgången innan hon slutligen gick hemåt. Christer satt på verandan och hon hörde svag musik och dämpade skratt när hon kom närmare. På verandan satt Christer och mannen hon sett tidigare under dagen. De drack öl och spelade kort, Maria hälsade och nu räckte han fram handen och deras ögon möttes. Hon blev förvånad över hettan i blicken, över hårdheten i handslaget och över att hennes kropp svarade med att darra. Han som ignorerat henne tidigare lät nu blicken glida över hennes kropp och hon kände sig naken och avklädd trots att hon fortfarande hade bikini och en stor skjorta (tagen ur Christers garderob) på sig. Maria var förvånad över sin egen reaktion, nog hade hon väl mött män förut men var kom den här känslan ifrån. Hon darrade på insidan och kroppen hade reagerat med hårda bröstvårtor och ett pirrande i de nedre regionerna.

Hon samlade ihop sina saker och gick över till duscharna. En kall dusch skulle nog bota vilket pirr som helst. Hon njöt av att skölja bort saltet som samlats på hennes kropp och i hennes hår. Med handduken lindad om kroppen och det våta håret droppande gick hon tillbaka till stugan. Männen hade tänt ljus och dukat fram. Brödet, var färskt så det fortfarande var varmt, osten stark och räkorna färska. Det svala vita vinet serverades redan på trappen när hon kom. Den främmande mannen sträckte fram glaset med den ljusa vätskan samtidigt som han presenterade sig som Johan. Hon smakade på vinet och granskade honom. Han var lång, välbyggd, håret snaggat och en dagsgammal skäggstubb färgade hans solbrända kinder. Hans ögon gled över hennes kropp och hon kände sig naken där hon stod med bara sin handduk. Han tog hennes hand och drog henne upp på altanen, när hon ville gå in för att klä på sig hindrade han henne och drog ut en stol vid bordet istället.

Christer log mot henne och lät en kyss glida över hennes läppar innan han föste ner henne på stolen. Maria kände sig lite förvirrad men samtalet, vinet och maten flödade lätt och snart glömde hon nästan av att hon inte hade så mycket kläder på sig. Samtalsämnena varierade fort och snart var de inne på ämnet sex och relationer. Vinet gjorde Maria avslappnad och pratglad, när Christer föreslog ett parti med sanning eller konsekvens så var hon genast med på det. Sanningar delades, Maria fick en konsekvens att hon skulle blåsa luftpruttar på sin bordsgrannes mage. Hon sjönk ner på knä mellan Johans ben och drog med milt våld upp hans tröja. Hon tog ett djupt andetag och tryckte munnen mot hans varma hud. Med handen mot hans lår kunde hon känna hur hans lem reagerade på hennes närhet. Hon tryckte ut luften och pruttljudet fick dem alla att skratta. När hon reste sig gled handduken lite och hon fick knyta om den. Johan hann se glimten av solbränd hud, ett par välformade bröst och en platt mage innan hon knutit om den och åter satt på sin stol. Hennes blanka ögon och rodnaden på kinderna vittnade om att hon hade gjort det med flit och han log mot henne.

Fler sanningar och konsekvenser utdelades innan nästa konsekvens drabbade Maria, den här gången skulle hon få vara Christers marionett i 10 minuter. Han drog upp henne från stolen och fick henne att röra sig till musiken. Hon skrattade när han stående bakom henne styrde hennes händer att smeka hennes kropp och inta utmanande poser. Bakom sig kunde hon med rumpan känna hur Christer hade ett praktfullt stånd och hon gned sig lite mot honom. Han flåsade henne i nacken och förde henne mot Johan, hon fick henne att smeka hans hår och gnida sin kropp mot honom. Johan lättade på knuten till handduken och den gled ner på golvet. I skenet av brinnande ljus stod hon naken framför Johan med Christer bakom sig. Det var tyst en stund innan Christer fick hennes händer att smekande knäppa upp Johans skjorta. Maria höll andan där hon stod böjd mot Johan, hans ögon var i höjd med hennes och hon kände doften av hans hud. Hon lutade sig framåt och gav hans läppar en mjuk kyss, Christer fortsatte att styra henne att böja sig djupare framåt och knäppa upp hans byxor. Johan reste sig lite och hans byxor gled av och framför hennes ögon satt han med ett praktfullt stånd som sträckte sig mot henne. Christer behövde inte längre styra henne när hon greppade efter lemmen och förde sin mun neråt mot den. Johans händer smekte hennes hår och nacke, när hennes läppar slöt sig om ollonet greppade han hårt om hennes hår och han stönade mjukt och började stura hennes sugande rörelser med handen.

Maria hade munnen full av hård kuk och bakom sig kände hon hur Christer smekte hennes bak, han särade hennes ben så att han kunde få tillgång till hennes flödande varma kön. Med fingrarna smekte, nöp och trängde han in i henne. Han drog hennes safter till det bakre hålet och smekte henne ingående med båda händerna. Fingrar på klitoris, i fittan och en tumme i analen fick henne att gny mot Johans varma kuk. När Christer lät sin kuk glida in i hennes heta grotta nästan vek sig hennes ben av lusta. Hon blev spetsad av honom och han vaggade in i henne i samma takt som hon sög Johans hårda organ. Johan stönade högt när hon fick in hela hans kuk i munnen. Den var inte grov men lång och lite vriden, den smakade salt och varmt. Christer rörde sig sakta ut och in i henne och hon kände hur hennes fitta kramade om honom, han kunde känna hur nära hon redan var och drog sig ur henne. Han tog tag i hennes hand och drog henne in i stugan. Johan följde efter och de fann sig snart i den stora sängen. Johan låg på rygg och Maria stod på alla fyra över honom, hennes läppar var fästa vid hans och Christer styrde Johans kuk in i hennes heta lilla fitta. Hon sjönk tacksamt ner på den och hon stönade högt mot Johans läppar när hans hela kuk gled upp in i henne. Han höll hårt om hennes höfter och tryckte sig mot henne, hårda stötar upp in i henne. Christer smekte henne över ryggen och lät fingrarna glida över Johans kuk och hennes fitta, de blöta fingrarna förde han sen mot det bakre hålet. Med försiktiga fingrar smekte han henne innan han satte sitt fortfarande blöta ollon mot hennes hål och försiktigt tryckte sig inåt.

Johan flåsade mot hennes hals och Maria fick nästan panik ett par sekunder när hon kände hur männen pressade sig mot och in i henne. Men deras lugn och mjuka smekningar fick hennes kropp att slappna av. De låg helt stilla och lät hennes kropp anpassa sig efter deras, hon kände hur utfylld och välfylld hon var och när de sakta rörde sig kände hon hur allting förstorades. Känslorna exploderade i miljoner impulser, hennes kropp kramade om kukarna och hon tjöt ut sin orgasm. Aldrig hade hennes kropp kommit så fort och mycket. Det rann safter ner över Johans kuk, hon formligt sprutade ur sig fittsafter. Om och om igen fick de hennes kropp att ge henne njutning, varje gång hon trodde det var över började det om igen. Johan frustade och han sprutade sin sperma högt upp in i henne, med den rinnande ut omkring hans slaknande kuk fortsatte Christer att knulla hennes bakre hål. När han sen sprutade var Johan hård igen av gnuggningarna från Christer. Marias kropp var öm och mörbultad när hon slutligen gled ner vid sidan om Johan. Med Christer bakom sig och armarna om Johans midja somnade hon.

Publicerad i Sexnoveller Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*