Mitt erotiska hotellbesök

Du känner på handtaget, dörren är inte låst, precis som vi kommit överens om. Du gläntar på dörren och kikar in i hotellrummet. Ljuset är släckt men gardinerna är inte fördragna så gatlyktornas bleka ljus strilar in och lägger sig här och var i rummet. Du känner dig pirrig men också väldigt kåt. Du går in och stänger dörren bakom dig, vid en fåtölj börjar du klä av dig och lägga ifrån dig dina kläder. I sängen kan du urskilja en siluett av en människa under täcket. När du klätt av dig går du fram till sängen, du lyfter på täcket och kryper under, du känner en varm kropp där under.

Du smeker mig på ryggen och jag vänder mig sakta om mot dig. Du säger inget, jag säger inget. Jag lägger min hand på din höft och smeker sig över sidan, jag låter min hand nudda ditt bröst. Jag fortsätter smeka dig och min hand hamnar mer och mer på ditt bröst. Du vänder dig och lägger dig på rygg. Jag drar bort täcket och dom bleka ljusstrimmorna träffar nu din kropp. Jag böjer mig över dig och tar ditt ena bröst i min hand, jag slickar och nafsar din bröstvårta och känner hur den blir allt styvare. Det tar inte lång stund innan jag känner hur din hand söker sig mot min kuk, den står redan och du känner, fingrar och smeker den.

Jag släpper dina bröst och lägger mig ner. Du böjer dig fram över mig och slickar mig på ollonet. Du tar ollonet i din mun och börjar sakta suga mig fram och tillbaka. Efter en stund lägger du dig ner igen men denna gång särar du på dina ben. Jag kryper ner mellan dom och särar försiktigt på dina fuktiga läppar. Jag lägger min tunga mot din klitta och börjar massera den. Min tunga dansar över din klitta och du börjar stöna lite smått. Jag kryper längre upp mot dina bröst och börjar slicka dom igen, en hand dröjer sig kvar och fortsätter ta hand om din våta fitta. Jag fortsätter ännu längre upp och vi möts i en djup kyss. Du särar upp dina ben ännu mer nu. Jag lutar mig lite tillbaka och tar tag om min kuk med ena handen, jag trycker mig mot dig och låter mig ollon glida uppåt och neråt mellan dina våta läppar.

Jag stannar till i öppningen till ditt hål och trycker mig ännu närmre, ollonet glider in i dig. Centimeter för centimeter juckar jag mig allt längre in. Till slut är hela min kuk inne i dig, du stönar till. Jag börjar sakta jucka den ut och in och du ler, gnyr och stönar om vart annat. Jag ökar sakta tempot och efter ett tag kan jag se hur konturerna av dina bröst gungar i takt. Du särar dina ben så mycket du kan nu och jag knullar dig så djupt som det bara går. Du stönar mer och mer och till slut känner jag hur du kommer och din fitta börjar krama om min kuk. Du biter dig i läppen och stönar om vart annat, det är uppenbart att du njuter. Det är så skönt för mig att känna din fitta krampa om min kuk och jag kan inte hålla mig längre. Jag stöter in min kuk så långt jag kan i dig och kommer i en lång och intensiv orgasm. Jag sprutar ut min varma sperma djupt inne i dig och det känns som om jag aldrig ska sluta komma. När vi båda kommit klart drar jag ut min kladdiga kuk ur din lika kladdiga fitta och lägger mig bredvid dig.

Du böjer dig fram över mig och ger mig en kyss, sen reser du dig upp och går bort mot toaletten. Du plockar upp dina kläder när du passerar fåtöljen. När du kommer ut igen är du klädd, då går mot dörren, öppnar den och går ut ur rummet. Du låter dörren stänga sig själv medan du går därifrån. Du säger inget, jag säger inget.

Publicerad i Alla noveller Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*