Naken fitta

Jag kände att jag var väldigt kåt och upphetsad är jag kom hem från skolan. Nästan lite morgonstånd, och jag ville bara jucka mot nånting. I alla tidigare sexnoveller som jag läst, har de flesta tjejerna vart rakade, så jag tänkte att idag var det min tur att bli rakad för första gången. Jag gick in i badrummet, lånade pappas rakhyvel och hoppade in i duschen. Skvätte lite vatten på min fitta och drog sedan några lätta drag mot mitt sköte så allt det burriga håret försvann. åå herregud va upphetsad jag blev att se min fitta naken! Kände att det började rinna lite ur mig och sprang genast in till mitt rum
– Det är ska bli den skönaste orgasmen ja nånsin fått tänkte jag. Oskuld e jag som ni kanske förstår.

Där låg jag på min säng, fantiserade och smekte min nakna fitta. In och ut förde jag ett finger, som vart alldeles blött på utvägen. Med denna fittsaft smekte jag ett av mina bröst.
Sedan kom jag på dildon som jag fick av mina kompisar i 16 års present! Hade aldrig haft den innuti mig, bara gnidit den utan på med starka vibrationer. Så nu var de dags att inviga den oxå, för att lättare föra in den rotade ja fram en kladdig kondom med glidmedel, ja blev bara kåtare och kåtare när jag trädde på den på dildon!
Jag andades häftigt och förde långsamt in dildon i min rakade fitta och HERRE MIN OHH GUUD va skönt!! Förde den in och ut, in och ut. Jag andades allt mer häftigare och häftigare. På med vibrationerna på högsta hugg! Jag drog ut dildon som var alldeles varm, våt, slemmig och underbar! förde den mot min mun och slickade lite lätt på den, detta gjorde mig ännu kåtare. Jag smekte mina bröst och min fitta länge länge…tillslut kände jag att det började rinna ordentligt ur mig, och då menar jag inte lite, utan mycket! Satte mig på min kudde och red och gungade fram och tillbaka. jag skrek nästan och andades högt som bara den! Jag reste mig från kudden, som nu var helt plask våt, borrade in ansiktet i den och som förut, så rann det ur mig. jag har ingen direkt erfarenhet, men jag antog att jag hade fått en fontänorgasm! Jag la mig ner raklång på rygg. Särade lite på benen och lät handen sakta glida ner för magen och ner till klitoris, masserade lite försiktigt och låg där och försökte komma ner i varv. Det knackade på dörren och jag var tvungen att sluta och sätta på mig kläder. Men inte nog kunde ja stå still..

Publicerad i Okategoriserade Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*