Rebeckas underbara kväll

Jag stod i duschen och rakade mitt kön, eftersom jag brukade göra det med jämna mellanrum. Jag blev kåt när jag gjorde det och när jag avslutningsvis sköljde bort det sista av löddret riktade jag handduschens strålar rakt mot min fitta och lät de hårda strålarna reta min klitta. Det var alltid lika skönt och jag kom snart i en orgasm som fyllde mig med välbehag.

Jag frotterade mig och tittade mig i spegeln och såg som vanligt till min besvikelse att mina bröst är otroligt små, alldeles för små för min smak. Jag heter Rebecka, är 15 år och ska fylla 16 nästa höst och jag är väldigt missnöjd med mina bröst. Jag har 70b i BH-storlek och är inte glad för det. Jag är besviken över detta och känner att ingen snygg kille vill veta av mig på grund av detta. I ren ilska kramade jag mitt högra bröst mycket hårt.

När jag sedan kommit in på mitt rum så tog jag av mig handduken och stod naken och letade efter de kläder jag skulle ha ikväll. Jag skulle gå på klubb med Markus, en kille som jag träffat under en kort tid och vi tycker om varandra väldigt mycket. Markus är 18 år och kan komma in på nästan alla klubbar i stan. Han kände många och han skulle kunna fixa in mig på de flesta ställen också, på ett eller annat sätt, trots att jag inte alltid hade åldern inne. Jag var väldigt exalterad över vad det skulle kunna bli av kvällen och jag tänkte ta på mig det finaste och faktiskt det sexigaste jag hade. Jag tog fram ett par stringtrosor som jag tog på mig. Efter det tog jag på mig min sexiga svarta korsett och till slut ett par korta tajta shorts.

Nu stod jag där, framför spegeln, och tittade på hur jag såg ut. Inte så dumt, tänkte jag för mig själv. Jag noterade att mina bröst faktiskt inte såg så dumma ut när korsetten klämde ihop dem. Dalen mellan mina bröst såg plötsligt mycket djupare ut. Jag blev glad och mina läppar formades till ett leende. Jag var ganska nöjd över hur jag såg ut i de här kläderna. Nu kan inget gå fel ikväll, tänkte jag och poserade på olika sätt framför spegeln. Det kan bara bli bättre!

Klockan 20.00 kom Markus hem till mig och hämtade mig med sin bil, som han nyligen fått av sina föräldrar. Jag såg att han satt i bilen och väntade på att jag skulle komma ut. Jag tog på mig jackan och gick ut till bilen. Han vände huvudet mot mig och jag knäppte medvetet upp jacken för att han skulle kunna se vad jag hade på mig. Han stirrade länge på mig med stora ögon. Jag kunde inte riktigt avgöra hur han tänkte. För en sekund trodde jag att jag hade glömt ett plagg. Men när han sakta lyfte blicken upp mot mig och vi såg varandra i ögonen, så förstod jag att han tyckte om mitt klädesval.

Jag gick in i bilen och satte på mig bältet. Han stirrade fortfarande rakt in mina ögon. Jag förlorade mig snabbt in i hans underbara bruna ögon. Våra läppar möttes sakta i en underbart våt kyss. Vi visste precis hur vi skulle kyssa varandra. Det var nämligen nästan bara det vi hade gjort den veckan vi träffades. Vi båda särade på läpparna och stack ut våra tungor samtidigt. Detta hade vi gjort om och om igen konstant under vår tid tillsammans. Men den här gången var annorlunda. Hans tunga mötte mig och det kändes som blixten slog ner. Det pirrade i hela kroppen och jag rös till. Markus avbröt kyssen direkt när min kropp skakade av rysningar.

-Är det något på tok, Rebecka? Frågade han med snäll och lugn röst.

-Nej! Det var underbart!

Jag satt med stora ögon och munnen öppen efter kyssen. Jag tittade rakt in i ögonen på honom. Han såg nästan lite rädd ut. Jag riktade blicken långsamt framåt mot gatan med precis samma ansiktsuttryck som jag hade haft när jag tittade på Markus.

Bilen började rulla framåt och snart var vi i full fart mot en klubb, precis som planerat. Under resan dit så satt jag ganska tyst. Jag lyckades få fram ett par frågor om hur dagen har varit, men tanken på den där alldeles speciella kyssen släppte inte och jag kunde inte riktigt koncentrera mig.

När vi var framme i stan så frågade han vilken klubb jag ville gå på. Jag kände ju inte till några klubbar, då jag aldrig varit på någon. Jo, jag kände till en men den ville jag inte nämna för Markus eftersom att det var dit mina kompisar gick. Jag kände mig inte beredd att presentera honom för dem ännu. Vi hade ju bara träffats i en vecka och jag var osäker på vad vi egentligen hade för förhållande. Vi kysstes så att det stod härliga till, men jag hade ändå inte fått hela förhållandet bekräftat.

-Välj du, jag känner inte till några, sa jag med en liten lögn.

-Då vet jag den perfekta klubben för oss båda, sa Markus och vände kurs med bilen hastigt.

Det tog inte alls lång tid innan han parkerade och gick ut ur bilen. Han gick runt bilen och öppnade dörren för mig. När jag steg ut rös jag till ännu en gång, men denna gången på grund av att den smått kalla vinden smekte min halvnakna hud.

Markus tog tag i min hand med mjuka rörelser och ledde mig bort från parkeringen, fram till klubben och därefter in. Han kände förstås killen som stod och släppte in folk och lyckades med att få med mig in. Det var första gången jag gick in på en klubb. Det var väldigt högt ljud och man hade svårt att höra vad folk sa. Från början var jag ganska rädd. Då jag kände mig osäker och inte visste vad jag skulle göra eller bli av. Men efter drygt fem minuter så kändes det som om jag kunde börja slappna av. Jag kände mig inte så osäker längre när Markus, lade armen om min midja och förde mig inåt lokalen. Armen runt min midja gjorde att jag kände mig varm inombords.

Jag och Markus stod och pratade i ett hörn om allt möjligt. Han gick med jämna mellanrum fram till baren på klubben och beställde dricka till oss. Jag beställde, gång på gång, drinken San Francisco. Den är jättegod. Den består av vodka, crème de banana, apelsinjuice och några stänk med grenadin. Den skakas och serveras med is i ett highball-glas. Efter två stycken kände jag mig lite snurrig och beställde bara vatten den sista gången. Vi hade jättetrevligt på klubben med dans, drinkar och kyssar. Ett bättre klubbesök kunde jag inte ens föreställa mig.

Efter att vi varit där i lite drygt en timme så frågade Markus om vi kunde åka hem till honom och vila lite på grund av att han inte ville ha mig för berusad, så att mina föräldrar skulle tycka att han var hemsk som bjudit på drinkar med alkohol. Jag tyckte det var oerhört omtänksamt av honom och jag nickade till svar.

På väg hem så tittade vi med kärleksfulla blickar in i varandras ögon. Det gjorde mig pirrig i kroppen, samtidigt som det gjorde mig nervös. Han hade alltså ögonen på mig och inte på vägen och dessutom med ett par öl i sig.

Vi kom hem utan problem. Jag hade inte märkt var han körde för mina ögon hade hela tiden vilat på honom. Han hade tydligen kört oss till hans egen lägenhet, som han precis hade köpt, och inte till hans föräldrars hem. Jag visste inte ens om att han hade en egen lägenhet och blev både förvånad och glad.

Vi gick upp i trapphuset och kom fram till hans dörr. Markus öppnade sin lägenhet och tog av mig min jacka. Han stirrade på mig från topp till tå, tills våra blickar mötte. Jag var bergsäker på att han skulle kyssa mig, men istället tog han min hand i sin och visade mig runt. Lägenheten var faktiskt ganska stor. Betydligt större än jag hade föreställt mig att en 18-årig kille skulle ha.

Markus gick tillbaka in i köket, som han visat mig innan.

-Vill du ha något att dricka, Rebecka? Kanske kan vara bra att försöka skölja bort alkoholen.

-Ja tack, har du lite juice?

-Ja det har jag, vill du ha vodka i? Frågade han och vi både skrattade lite lätt.

Vi satte oss i hans soffa i vardagsrummet och drack juicen. Jag var tvungen att lätta lite på korsetten som satt åt när jag satt i den mjuka soffan. Markus tittade intresserat på medan jag mixtrade med korsetten. Jag tyckte nästan han såg kåt ut på ögonen och det pirrade till i underlivet på mig. Efter en stund började klockan började närma sig 22.00 och jag funderade på om jag skulle börja gå hem.

-Det är kanske bäst om jag går, sa jag med liten besviken röst.

-Nej, det är ganska långt hem till dig härifrån. Det är bäst om du sover över.

-Det hade jag gärna gjort men vad ska jag säga till mina föräldrar?

-Du kan väl säga att du ska sova över hos en tjejkompis, föreslog han.

Det var en jättebra idé. Jag ringde mamma och pappa som var hos våra kusiner. Jag sa att jag skulle sova över hos Anna och lovade att komma hem runt lunch imorgon.

När jag hade lagt på luren så kände jag en hand mot mitt lår. Det var Markus som smekte mig med mjuka och nätta rörelser. Mina läppar formades till ett stort leende. Jag förstod vart han ville komma. Jag satt bara och njöt av hans smekningar mot mitt lår. Ganska snabbt började hans hand smeka mig på innerlåren. Jag kände att jag började bli våt mellan benen och knep ihop dem för att han inte skulle se. Han hade nog redan märkt att jag hade blivit kåt och han tog tag om mina båda lår och särade på dem igen.

Markus försökte lägga sig på mage i soffan för komma närmare mitt kåta skrev, men soffan var alldeles för kort och vi båda blev besvärade av att det inte gick så bra.

-Vi flyttar in till sängen, sa han och ledde mig bortom det stora köket.

Jag var ganska nervös då jag trots allt var oskuld och bara hade onanerat då och då. Många av mina vänner hade redan förlorat oskulden och förklarat ett riktigt samlag var tusen gånger bättre än att onanera. Trots att de sagt detta, så var jag fortfarande nervös.

Vi kom in i hans sovrum som var stort det också. Han tände inte ljuset, utan satte sig direkt på sängen och vinkade dit mig. Jag satte mig bredvid och jag kände mig väldigt stel och visste inte vad jag skulle göra.

Han började åter smeka mina lår och precis som innan blev jag våt. Det kändes som om jag producerade mängder med kåtsaft. För varje smekning kom han längre och längre in mot min dyngvåta fitta. Jag andades tyngre och tyngre. Han placerade sitt pekfinger mjukt mellan mina ben och drog det långsamt och mjukt, fram och tillbaka.

Vi lade oss båda ner samtidigt och tittade på varandra. Våra kroppar var så tätt intill varandra att vi kände varandras hjärtslag.

Han drog ner handen mot mitt skrev igen, men nu för att försöka få upp knappen och dra ner gylfen i mina shorts. Det blev svårt för honom att klara av det så han var tvungen att bryta vår starka ögonkontakt.

När han äntligen fått av mig mina shorts, såg han min stora våta fläck mellan benen. Jag hade vita trosor på mig, så fläcken syntes tydligt. Det kändes lite pinsamt, men ändå spännande.

Markus drog trosan åt sidan och tittade länge på min fitta. Han närmade sig med sitt huvud och stack ut tungan. Han nuddade bara vid min klitta väldigt snabbt. Det var en underbar känsla, jag kunde inte låta bli att stöna.

Han lekte lite grann med mig och sedan befann vi oss ansikte mot ansikte igen. Våra läppar möttes i en våt kyss av både saliv och min kåtsaft. Det kändes något salt i smaken.

Jag började efter en stund fumla med knapp och gylf i hans jeans. Jag fick upp knappen efter mycket om och men och kunde också dra ner gylfen. Jag drog ner hans svarta, tajta jeans till låren och såg en enorm kuk avteckna sig innanför kalsongerna. Hade jag verkligen gjort honom så kåt, tänkte jag.

-Smek den, sa han med hes röst.

Jag lade min hand på hans stora kuk utanpå kalsongerna. Den låg ner mot magen så att jag kunde smeka den upp och ner. Han gav ifrån sig ett par stön innan han reste sig upp och lade mig på rygg. Han drog hastigt av sig kalsongerna och jag var nu bara några decimeter från hans, hårda men på samma gång ändå mjuka kuk.

-Tycker du om den, frågade han med ett stön.

Jag visste inte direkt vad jag skulle svara. Jag tyckte ju faktiskt om den men samtidigt var jag rädd om min lilla orörda fitta.

-Ehm, ehm, den är stor, sa jag.

-Ja, jag mätte den igår och det visade 18 cm.

Nu stod han på knä med sin fina kuk mitt framför ögonen på mig. Jag stirrade med både hungrig och nervös blick på det jag hade framför ögonen. Jag hade aldrig ens sett en kuk i verkligheten och nu ville han att jag skulle ta den och runka av honom.

Jag tog initiativet och kramade min lilla hand om hans stora lem. Jag hade hade tagit första steget, men visste inte vad jag skulle göra nu. Jo, jag visste hur man runkar, men jag var så nervös och rädd att jag skulle göra fel. Till slut förde jag min hand fram och tillbaka. Jag hörde att han stönade och andades tyngre och tyngre. Jag var nöjd över att få höra att han njöt av det.

När jag runkat honom en stund och han var nära att komma, så bad han mig sluta. Han sa att han ville göra det skönt för mig innan de började. Började, tänkte jag? Har vi inte börjat än? Jag förstod ingenting men var tyst, för att inte låta dum.

Markus drog av mig trosorna och såg på min fitta med lika hungrig blick som jag hade haft tidigare, men han såg inte alls nervös ut. Jag visste sedan innan att han redan legat med åtta tjejer. Jag förmodar att han borde vara riktigt erfaren och bra då.

Han började slicka min fitta ren från kåtsaft, och han njöt! Jag blev direkt stolt över att han tyckte om det. Jag kände bara efter några sekunder, att hans händer letade sig fram till min bh på ryggen. Han fortsatte det han gjorde där nere på mig under tiden. Jag blev stel som en pinne när hans händer försökte knäppa upp bh:n på mig. Jag drog mig direkt ur situationen för att han inte skulle lyckas med att få upp den på mig.

-Gjorde jag något fel? Frågade Markus med en väldigt vänlig blick.

-Ehm, ehm, öh.. Jag avskyr mina bröst och vill helst inte visa dom.

-Okej, jag respekterar det.

-Ska vi fortsätta det hela? Hans röst lät hungrig men ändå vänlig och förstående.

Han fortsatte att behandla mitt kön med sin tunga igen och han arbetade allt intensivare. Det tog inte alls lång tid innan hela min kropp ryckte till i en stor orgasm. Jag kunde inte låta bli att stöna högt och ljudligt. Det kändes nästan som en evighet innan jag kunde se och kontrollera min kropp igen. Jag tror inte jag haft en sådan häftig orgasm innan.

I detta läge trodde jag ”sexet” var slut. Men Markus hade inte kommit än och ville verkligen också kunna få det lika skönt. Han sa då en sak som verkligen förvånade mig.

-Ska vi börja?

-Ehm…ja, sa jag för att se vad han skulle göra.

Jag visste vad sex var såklart men just i den här situationen var jag så nervös och kunde inte tänka klart.

Markus var nu naken och stod där framför mig. Jag blev direkt våt mellan benen igen. Av ren instinkt så tog jag tag i hans stora, blodfyllda lem. Försiktigt drog jag förhuden fram och tillbaka, men snart arbetade jag allt snabbare och snabbare.

Han drog sig snabbt ur för att inte komma för tidigt. Markus väntade en liten stund för att sansa sig. Efter en liten stund satte han sig bredvid mig och smekte mig på insidan av låren och allt närmare mot min hungriga, våta fitta.

Markus tog ett mjukt tag om mina axlar och lade mig försiktigt ner. Han särade på benen medan jag såg nog väldigt förvånad ut, samtidigt som jag visste vad han tänkte göra och jag njöt av stunden.

-Försiktigt, jag är oskuld.

-Klart jag ska vara försiktig. Jag skulle aldrig vilja gör dig illa.

Han var på väg mot min dyngvåta fitta med sin 18 cm långa lem. Kuken nuddade nätt vid mina blygdläppar. Han rörde sig försiktigt framåt och frågade med jämna mellanrum om det var okej. Markus kuk var ganska tjock och delade mina små blygdläppar hur lätt som helst, med tanke på hur våt jag var. Kuken gled lätt in och nådde snart botten på mig. Jag låg och stönade och kunde inte svara på hans frågor om hur det var med mig. Han slutade då fråga mig och förstod att jag njöt.

Jag hade föreställt mig det första samlaget som om det skulle göra ont. Jag hade tydligen fel. Det var helt underbart skönt att ha hans stora, varma lem inne i mig. Visst, det sved till lite i början men det var bara den första sekunden, sen var det som en ren dröm.

När Markus hade nått botten på mig flera gånger så var det inte lika skönt längre. Jag ville ha ett snabbare tempo.

-Kan du göra det snabbare, det är så skönt.

-Visst, men då kommer jag att komma inuti dig ju.

-Jag bryr mig inte, jag vill ha det lika skönt som innan.

-Då får vi hoppas att du inte blir med barn.

Jag gick ju på p-piller och var ganska skyddad från att bli gravid.

Han förde in sin kuk snabbare och snabbare. Båda stönade vi högt och ljudligt nu. Jag visste att det inte var långt ifrån att hans sats skulle spruta i en varm och skön stråle inuti mig. Precis innan han slutade jucka mot mig så kom jag i en skön orgasm. Den var ganska ordinär. En sådan orgasm som jag brukar få själv. Inte den bästa jag fått alltså, men hela situationen var bäst. Han kom inuti mig samtidigt som jag fick orgasm. Det var en härlig känsla. Varm och kladdig sperma fördes in i mig.

Markus slutade jucka under denna stund men när hans orgasm hade ebbat ut så fortsatte han väldigt långsamt och log mot mig.

-Var det skönt, Rebecka?

-Åhh, helt underbart!

-Jag är glad att min första gång var med sig, Markus! Du är väldigt bra på det, man märker att du har haft sex förr.

Vi låg kvar en stund för att mysa och ha lite ”eftersex”. När vi legat där i tio minuter så föreslog han att vi skulle ta en dusch och fräscha till oss efter all svett. Jag tyckte såklart att det var en väldigt bra idé.

Han tog fram två handdukar, och lade på toalettstolen, som vi skulle torka oss med efteråt. Vi var redan nakna och hoppade bara in i duschen utan att behöva ta av oss. Dock fick jag ta av mig min bh. Jag gjorde det med ryggen mot Markus för att dölja min skam. Han undrade såklart varför jag döljer mig för honom. Jag förklarade för honom om att jag avskydde mina bröst och tyckte de var för små.

-Visa mig så får jag bedöma det, sa han med en vänlig röst.

-Okej, men lova att inte skratta.

Jag tog bort armen över mina bröst och blottade dem nu för första gången för någon annan än mig själv. Mitt ansikte blev illrött! Markus stod bara och stirrade men ögon stora som tennisbollar.

-Du avskyr dem också. Jag ser det på dig.

-Nej, nej! Jag kan inte släppa ögonen på dem. Det är de vackraste bröst jag sett och jag har sett många.

-Det säger du bara. Säg vad du ärligt tycker.

Han gick fram till mig. Han stod bara några centimeter ifrån mig och vår nakna hud möttes. Plötsligt kände jag något mot insidan av mitt lår. Det var hans kuk som hade blivit stenhård igen.

-Är det svar på din fråga, sa Markus utan att hans blick släppte mina bröst.

Jag kunde inte låta bli att le. Han tyckte faktiskt om mina bröst, trots storleken. Jag blev så glad att jag kysste honom i en lång och våt kyss samtidigt jag runkade honom sakta med ena handen.

Vi gick in i duschen och jag visade honom hur jag brukade göra för att få en otroligt skön orgasm när jag duschade. Markus blev riktigt kåt av min uppvisning och visade mig hur han brukade runka när han duschade. Han sprutade sin varma, sköna sperma på mina bröst. Jag blev jätteglad och visste nu att brösten dög trots allt.

Vi stod säkert en timme i duschen och pillade lite på varandra samtidigt som vi kysstes konstant. Detta var det bästa jag upplevt i hela mitt liv. Jag ville aldrig lämna Markus för någon annan.

Efter duschen torkade vi oss med våra handdukar och gick sedan och lade oss tätt intill varandra, nakna i sängen. Jag var helt slut efter all alkohol och allt sex så jag somnade med Markus lem i handen. Helt underbar känsla.

Publicerad i Sexnoveller Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*