Underbara lilla ängel

Vi hade varit tillsammans ett tag, våra lustar för varandra var fortfarande glödande och vi knullade mer än när vi först träffades. Men jag hade aldrig lyckats få henne att komma så att det sprutade ur henne, men jag var fortfarande fast besluten att lyckas.

Vi var ensamma hemma hos mig, jag hade planerat allt som behövs för en mysig hemmakväll, film, ljus, rökelse allt fanns med. Det tog inte lång tid innan våra kläder var av och vi hade börjat leka med varandra, hennes hand smekte varsamt min kuk och jag lekte med hennes redan plaskvåta klitta, hon stönade nöjt och log när hon sakta drog sig neråt mot min kuk hon tog min stora varma lem i sin mun och började suga med djupa drag. Jag sa till henne att jag ville slicka hennes fitta och hon satte sig med sin fitta precis vid mitt ansikte, känslan av hennes bröst mot min kropp var nästan för mycket och jag höll nästan på att komma av den extremt sköna behandlingen hon gav mig, jag slickade hennes klitta samtidigt som jag hade två fingrar i hennes fitta som pumpade henne hårt och snabbt. Vi stönade nästan i kör och njöt i fulla drag av den berusande doften av lavendel som låg i luften.

Angella bad om att hon skulle få sluta suga mig och att hon skulle vara en duktig liten flicka och rida mig, jag nickade och hoppade ner, satte sig med ryggen mot mig och började rida mig först sakta och mjukt, men sen snabbare och hårdare. Hon började stöna högre och högre och snart skrek hon ut att hon var nära och höll på att komma, något jag redan visste då hennes fitta hade dragit ihop sig om min kuk, när min ängel kom kunde hon knappt röra sig men jag fortsatte att pumpa henne hårt och snabbt, hennes ben började skaka och jag kände en tunn stråle av varm fittsaft som rann längs min kuk ner till mina ben.

Jag frågade henne om hon orkade mer, hon svarade med att lägga sig på rygg och sära på sina ben, hennes leende och svettiga kropp just då var så jävla sexig, jag kände hur min kuk blev stenhård och jag kunde inte hålla mig jag bad Angella att suga mig lite och lovade henne en belöning för det, hon satte sig framför mig och började suga av mig igen, samtidigt runkade hon av mig och jag kände hur jag snart skulle spruta hennes mun full av sperma, jag sa till henne att vara duktig och svälja allt, hon nickade och jag kände min kuk spruta flera varma strålar av kladdig sperma och Angella gjorde som hon lovade och svalde allt fast det tog två omgångar.

Vi vilade ett tag, åt lite choklad och kollade lite på film, men snart började vi leka med varandra igen, hennes fitta var fortfarande tajt och våt och jag blev stenhård så fort jag kände den mot mina fingrar, jag slickade dem rent från fittsaft och tryckte in dem igen och började pulla henne med två fingrar, jag sa till Angella att hon skulle sätta sig på alla fyra och jag tryckte in min kuk i henne, hon gnydde och jag frågade om det gjorde ont, hon nickade och jag viskade till henne “bra, jag tycker om när det gör ont för min lilla slyna”

Angella tycker inte så mycket om hela grejen med analt, men det gör jag och jag hade dessutom ett perfekt tillfälle att få henne att verkligen spruta, jag tog fram en hyfsat liten rosa dildo som jag först tryckte in i hennes fitta och sen när den var våt och hal in i hennes anal, hon stönade till när den gick in och hon började ohämmat skrika av njutning när jag knullade henne så hårt i fittan att dildon rörde sig i henne och snart kände jag den så välkända känslan av hennes krampande fitta när hon sa att hon var nära började jag använda mina händer för att leka med dildon och i sista sekund innan hon kom drog jag ut min kuk samtidigt som jag knullade henne extra hårt i analen med dildon. Jag kände hur en varm stråle träffade mitt ben igen, men denna gången var det tryck bakom den och det kom massor av fittsaft ur henne, jag dök ner och drack så mycket av hennes salt-söta safter som jag bara kunde, det smakade himmelskt och eftersom att jag vet vad hon gillar sparade jag lite åt henne som hon skulle få i belöning.

Min ängel låg och andades tungt och hon kunde knappt samla styrka nog att vända sig om och kyssa mig för att få sina egna fittsafter att smaka på och svälja.

Publicerad i Sexnoveller Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*